- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Az ilyeneket alapból nem kellene megengedni, hogy magánkézbe kerülhessenek.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
julius666
addikt
Nem tudom, én beszkenneltem volna, elérhetővé tettem volna neten, utána meg vigye aki akarja jó pénzért.
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
Talán magának Turing-nak is jobban esne (ha élne), ha nem lenne minden egyes vele kapcsolatos hírbe beleszőve, hogy ja egyébként nem a nőket szerette, és ezért jól kiszúrtak vele. Illetőnek a szakmai munkássága fontos, a nemi orientációja a kutyát nem érdekelne, és az is teljesen Turing-független, ahogy régen ezt kezelni próbálták. Kérte ő, hogy tűzzék ki a liberalizmus zászlajára? Eleve miért pont őt? Mert "lehet valaki okos és böcsületes jóember, de egyben homokos is?" Na, ez egy óriás összefüggés lenne. Vagy "és ennek ellenére is, hogy ilyen jó csávó volt, bántották, mert ennyire utálták régen a másságot"? Igen, mert biztos merő rosszindulatból csinálták ezt vele, nem ám butaságból... szóval megint állatira releváns, hogy milyen okos ember volt. Szóval legalább a tudomány és az ember tiszteleteként ki lehetne hagyni a politikát. Hát már csak nem csukják le érte a szerkesztőt... Még...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest