Új hozzászólás Aktív témák

  • bigsee

    addikt

    válasz tibz03 #25905 üzenetére

    Én eddig használtam FE-t (szinte mindet v3-v7-v8-v9-v10), az egyetlen problémám, hogy deodexed ROM kell alája, márpedig nálam - ahogy észrevettem az elmúlt két nap során, amikoris nem volt fenn deodexed ROM - az okozza a gondokat.

    Ami nekem gond: ha felélesztem a képernyőt és feloldom a zárat (vagy némára teszem, illetve ha vissza hangosra) akkor rezegnie kéne a telónak egyet, márpedig a samdroid-os ROM-okkal ezt a telefon hol elfelejti-hol nem, de ez nekem abnormális működés->nagyon zavar. Ugyanígy zavar, ha ugyanezt a hívás jelzésekor csinálja, ergo nem rezeg bejövő hívásnál. Van más problémám is (akár rigolyának is lehet nevezni, de engem nagyon zavar), csak most éppen nem jut eszembe... :B ... de majd leírom, ha emlékezek rá...

    A másik amit észrevettem, és Ti odavagytok érte: a Linpack eredmények... Nálam fordítottan arányos minden: minél nagyobb ez az eredmény (8-9 körüli) annál inkább tapasztalhatóak a fenti mizériák, és vice versa. Most 3-as Linpack-al a telefon simán (értsd használhatóan) használható... na jól megaszondtam... :D De ez van.

    Ami most fennvan: alapsáv: JD1, Build: JH7->Leshak 2.08.1 (root)

    MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G

Új hozzászólás Aktív témák