Új hozzászólás Aktív témák

  • mave13

    őstag

    válasz Deck #45986 üzenetére

    Nekem sincs tervben a csere, 2017 májusában vettem én is.

    Gyors, működik, a gyári clear cover tok nem karcolta meg, a Mobile outfitters kijelzőfólia több, mint egy éve hibátlan, nem jött fel sehol.
    Tetszik a mérete, elfér a zsebemben, nem vágyok nagyobbra. Munkámból adódóan mindig nálam van, és egyáltalán nem zavaró.
    Akku egy napot simán bírja, este meg úgyis ott a töltőpad, és éjjel óraként is funkcionál. A 24 órás ügyelet sem viseli meg, amikor nem töltöm közben, mert nincs rá időm.
    Kijelző nem égett be, pedig navigációnak is használom, Waze fut rajta, igaz, legtöbbször kikapcsolt kijelző mellett, így nincs para.
    Májusig még törlesztem a részleteit a T-nek, de nem bánom. Jó döntés volt 4 év után lecserélni a Note II-t, az is jó volt, de már igen belassult, meg fél nap alatt lemerült új akkuval is.
    Az S-pen néha kicsit hiányzik, de a jelenlegi Note széria nekem már túl nagy.

    Ja, és ez az első telefonom, amin nem volt se root, se bootloader, se semmi, fut rajt a gyári szoftver a kicsit ritkán érkező frissítésekkel és ennyi. Nem éreztem rá ingerenciát, hogy bármit mókoljak rajta, tökéletes, a szokásos androidos marhaságok mellett, de ha nem felejtem el a havi egyszeri rebootot, azok sem jelentkeznek.

    Icewolf || kósza ||

Új hozzászólás Aktív témák