Új hozzászólás Aktív témák

  • #00573696

    törölt tag

    válasz Szellem. #4114 üzenetére

    Szia, nekem sima S8 van, és teljesen le lett fóliáztatva a mobile outfittersnél. A hátlapon és az előlapon is nagyon precízen fel lett helyezve, szinte észre sem lehet venni. Az oldalsó keret is körbe van fóliázva, itt ha fogod a telefont egy kicsit lehet érezni, hogy élesebb a markolata, ettől függetlenül engem nem zavar, de ez szubjektív. Tapintásra kicsit gumis, eddig csak üvegfóliákat használtam, szóval ez volt az első alkalom, hogy ilyen anyagból készült fóliát használjak, ettől függetlenül engem nem zavar, sőt 1-2 nap után kicsit megkopik így teljesen sima lesz nem tapad, és nem is ragacsos kicsit sem. A képminőségen lehet, hogy rossz, habár én nem vettem észre. :DDD Miután felhelyezik 1.5-2 óráig egy papír tasakba érdemes tárolni amit adnak is hozzá, hogy rendesen megszáradjon rajta a fólia. Nekem 5 napja van fent, de hibátlan, és sehol nincs még jele sem, hogy valahol felválna a készüléken. Egy szó, mint száz, én ajánlom maximálisan, esetleg érdemes bemenned a westendbe, vagy az arénába és megtapogatni, hogy milyen a tapintása. Nekem a sima original van. (Matt szerintem túl csúszós.)

    Más: Segítsetek kérlek, legalábbis pár tippet elfogadok szívesen. Automata fényerő, AOD off, mobilnet túlnyomó részt, internet, viber, telefonálás, insta, spotify, email, de egy napot épp, hogy kibír 2.5-3 óra kijelző idővel, most 48%, és 3 óra kijelző időnél tartok, de hozzá kell tegyem, hogy itthon vagyok wifin alacsony fényerőn, esetleg aki tud és megosztana velem pár tippet azt megköszönném. :R

    Illetve még egy kérdésem lenne. Gyári samsung billentyűzetnél a beállítások billentyű az elsődleges gomb, és ha átváltok a szimbólumokra, akkor jelenik meg a fogaskerék helyett az emoji billentyűzet. Meg lehet ezt valahogy, oldani, úgy, hogy a betüknél az emoji legyen és ne a fogaskerék?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák