Új hozzászólás Aktív témák

  • kizul

    tag

    Sziasztok!

    Segítségeteket kérném.
    1 éve nem frissítettem a telefont, igazából teljesen jól megvoltam a nougattal. Tegnap gondoltam szánok rá időt és lefrissítettem OTA-n keresztül a legújabb verzióra. (Frissítés után FR, ahogy kell )

    Ezek az új értesítési beállítások kifognak rajtam, először a LED jelzés nem akart működni Messenger üzenetnél (email, töltés, minden más villogott ahogy kell, mindenhol be volt kapcsolva). Mindennemű beállítást végigzongoráztam, wipe cache, fr is, majd miután harmadszor újra telepítettem a Messengert sikerült.

    Most már villog a zöld led. Viszont nagyon zavar hogy két villanás között kb 5-6 mp eltelik, eddig jóval gyorsabban villant fel, ez normális? Haver S8-án ugyanolyan gyors mint eddig volt nekem is. Tudom apróság, de egyszerűen nem veszem így mindig észre! :D
    Másik problémám, hogy minden üzenetnél rezeg is. A messenger minden létező beállításában kikapcsoltam a rezgést de így is. Igaz rezgőben vagyok, de a nougat nem csinálta, én kb 90%-ban rezgőben használom a telefont, eddig a hívások, emailek rezegtek, messengeres üzenetek sohasem, amikből aránylag sokat kapok esetleg olyan helyzetekben amikor baromira zavarna a folyamat rezgés, viszont a hívás meg érdekelne, ezért nem némítom, szóval értitek.

    Tudna ezekre nekem valaki mondani valami okosat? :)

Új hozzászólás Aktív témák