Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Burt1793 #31826 üzenetére

    a wifi kevésbé zavar, az értesítéskezelés jobban, de még az is megszokható. nekem most 41%-on van az akku, reggel 6-kor kapcsoltam be 100%-al, ebben van olyan 1ó waze, 1ó telefonálás, és olyan 4ó zenehallgatás BT-n, fél óra netezés, végig bekapcsolt 4G-vel. szóval az akkuidővel nincs semmi gond, de azt nem is mondtam (ha erre gondolsz, akkor ezen asszociálj végig: tini - játék - nagy fogyasztás - powerbank).

    a túl hangos hangerő pedig szerintem szokás kérdése. jártam már úgy, hogy egy eszköz túl halk volt, de túl hangos még nem igazán. és nem mindig az: amikor kevésbé jó a túloldali vonal, akkor ez éppen elfogadható, amikor viszont nagyon tiszta, akkor hangos. az is lehet, hogy ez a VoLTE miatt van, mert akiknél hangos volt, ők VoLTE-n beszéltek.

    amúgy nem szenvedek. ez egy tök jó telefon, és talán az Oreo-val majd javulnak ezek a hiányosságok is. vagy rakhatok rá másik romot is. jelen állapotában viszont tényleg inkább csak akadályoz, mint segít a feladataimban, de azért adok még neki esélyt.

    azt meg nem hiszem, hogy az ellenvélemény rossz lenne. mert előrevisz. és hidd el, többeket zavarnak ezek a dolgok, csak maximum nem annyira, vagy elfogadják, hogy ez ilyen. ha 150-et fizettem volna érte, nem sírnék, megszoknám. de így könnyebb reálisan látni.

Új hozzászólás Aktív témák