Új hozzászólás Aktív témák

  • DonToni

    aktív tag

    válasz toompa #27205 üzenetére

    Szerinted nem mondtam volna "nem" -et, ha eladás előtt közlik, hogy westend aluljáró, arabok...?! Tovább megyek... szerinted nem mondott volna bárki más is "nem" -et, ha ezt tudja előre ?!
    Nyilván nem azon az 5-10.e. Ft-on múlt volna a dolog, de ahogyan írta a kolléga, nem tételezi fel az ember egy full pozitív őstagról, hogy ilyen helyen vásárol... Mert hát akkor tényleg minek a pont rendszer ?!

    Az, hogy az ott hagyott készülék holnap már másik imei számmal kerül eladásra... na azt azért megnézném! Nem azért mert nem lehet megcsinálni... nyilván... biztos megtudják csinálni... Engem inkább az érdekelne, hogy így a hátulján lévő számot hogyan változtatják meg ?!?!?! Mert az ugye nem a fólián van, hanem az üvegben! Ha meg valaki megveszi úgy, hogy nem csekkolja le hogy legalább ezek stimmelnek -e, az meg is érdemli, hogy átb*sszák! Én viszont "csak" ezt az egy érdemi infót nem kaptam meg, mégis így jártam...

    Persze, utólag lehet okosnak lenni... "...ha tudom hogy elesek, nyilván nem megyek arra..." de ezen már nem tudok változtatni. Meglátjuk mit hoz a jövő, minden esetre jó az, ha itt ennek (is) nyoma marad!

    #S7 #letiltás #zuggsm #arabok

    [ Szerkesztve ]

    -Anti-

Új hozzászólás Aktív témák