Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    válasz Alvin_ti4200 #24082 üzenetére

    Nekem érdekes amit írtok, mert most már túl vagyok a kezdeti nyomkodós időszakon, utóbbi időben neha telefon és viber, de a nap nagy részében az asztalon pihen, és így a reggeli 100%-ról lemerül estére kb. 30-40%-ra, tehát normál, netezős használatnál nekem max 1 nap, a kettő még kiméletes használattal sincs meg . 3 hónapos készülék, Telekomos gyári nugát ROM.

    Ti használjátok az AOD-t?! Nálam a BT, NFC, láthatóság, meg minden szirszar ki van kapcsolva, app nincs fent szinte semmi (főleg kisebb fejlesztőkén nincs) csak pár amik az A3-on is, néhány gyári és az összes Telekomos appot le is tiltottam, felbontás a gyári FHD-n, de ennek ellenére gyengének érzem, az A3 a 2300-as akksiból sokkal többet tudott nálam. Az akksihasználatnál sincs semmi kiugró, kijelző van ált elől, de minden szépen csak pár százalékot eszik.. Ki érti ezt?! :F

    Ami érdekes, hogy asztalon pihenve AODval nálam óránként legalább két százalékot megeszik, tehát a 100%-ról akkor lenne csak meg a 2 nap, ha soha semmit nem csinálnék vele!!! Volt már teljes FR, de semmi javulás. Ti XEH független rommal használjátok, vagy van akinek a T-s rommal is simán megvan a 2 nap?! A függetlent feltehetem garivesztés nélkül?! Adnék egy esélyt neki, mert én ezt kevésnek érzem. Most megnézem AOD nélkül, de azzal is csak egy 20% javulásra számítok.

Új hozzászólás Aktív témák