Új hozzászólás Aktív témák

  • mono7806

    tag

    Sziasztok!

    Selfie bottal és flexibilis három lábú állvánnyal van valakinek személyes tapasztalata?
    Nem az a magamutogatós facebook patkány volnék. Sokat járok túrázni, hol egyedül, hol társasággal. Szeretek fotózni, jó lenne néhány olyan kép, amin én is rajta tudok lenni úgy, hogy nincs kit megkérnem a fénykép elkészítésére. Ha pedig többen vagyunk, akkor is jó, ha mindenki rajta tud lenni a képeken.

    A telefont tokban használom. Ahogy nézem, az a selfie botba rögzítésnél nem probléma - viszont a 3,5"-os vezetékes triggerelés lehet gond, ha a tokon nem elég nagy a lyuk a jack aljzat körül.
    Így a bluetoothos verzió érdekelne jobban, ahol nem lehet gond a tokon levő lyuk mérete, gyorsabban szét/összeszerelhető, illetve ha olyan fajta, amin eredetileg egy kameracsavar van, a telefon rögzítő egy plusz elem, akkor azzal át tudom tenni a telefont bármelyik fényképezőállványra is úgy, hogy a selfie bottal el tudom sütni - ez szerintem óriási előny :)

    A Hama Moments 100-asát néztem eddig, de nem tudom, mennyire jó minőségű ez a típus? Ismeritek? Túra közben kimondottan jobb, ha valami komolyabb, masszívabb eszközre bízom ezt a drága telefont, így ha ennél jobb minőségűt tudtok ajánlani, érdekelne.

    Hasonló kérdésem lenne hozzátok flexibilis, három lábú állvány terén. Ha ismertek ilyet, tudnátok ajánlani, vagy valamelyiket éppen nem ajánlani, akkor azt előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák