Új hozzászólás Aktív témák

  • Burt1793

    veterán

    válasz kengyel #19575 üzenetére

    Most már biztosan mondhatom, hogy elég jó, meg kell szokni a felületet, vagy más launcherrel kell használni, de sok hasznos feature van. SMS-re pl tudsz az értesítési sávban válaszolni, üzemidő is jó, a rendszer is pörgős, az automata fényerőállító nagy gyors és szép folyamatos lett (nem darabos, mint a 6oson), a kamera is jól használható, fel-le söpörve vált az előlapi és a hátlapi között, oldalra lapozva léphetsz az üzemmódokba és a skinekbe.
    A lehúzható gyorskapcsolók is fejlődtek, az ikonra nyomva kapcsolható, hosszan nyomva a beállításokba visz, mint a 6osnál, de ha az elnevezésére nyomsz (az ikon alatt), akkor elérsz egy gyorsbeállítások menüt úgy, hogy ott maradsz azon a felületen. Így például tudsz wifit váltani anélkül, hogy be kéne lépned a beállításokba, vagy bluetooth eszközt váltani, stb...
    A galéria kicsit fura, ha a menügombokat előhozod (törlés, szerkesztés ...), akkor fehérre vált a kép melletti tér, ha eltünteted ezeket, akkor marad a fekete, ami jól néz ki, bár ez lehet, hogy csak a téma miatt ilyen.
    Az ujjlenyomatos belépés tényleg gyorsult. Sajnos a Galaxy Labs kimaradt, így visszaszoktam az app drawerre.
    Az email app is menő lett, nem mondom, hogy jobb, eddig is jó volt, de más a kinézet, ahogy a névjegyzék és az üzenetek is megváltozott. A tárcsázó mondjuk kicsit nehezebben elérhető, meg kell nyomni a telefon gombot, majd a tárcsázó ikont. A vissza gomb kilép a tárcsázóból a naplóba. Ha a home-mal lépsz ki a tárcsázóból, akkor a telefon ikonra kattintva rögtön a tárcsázóba lépsz, szóval így kiküszöbölhető a dolog.
    A kékfényszűrő nagyon menő, este 9től aktiváltam.
    Az animációk változtak rendszerszinten, kicsit gyorsabbak is, én eddig is 0,5x-ös sebességgel használtam (a la fejlesztői mód).
    A gyári böngésző külseje is megváltozott, kicsit fehérebb lett, de az éjszakai mód végre tényleg teljesen fekete (a vezérlő gombok is), pár plusz funkció került bele. Samsung Pass is többet tud, ügyesen kezeli az ujjlenyomatos bejelentkezéseket.

    A képek is jók, tegnap lőttem egyet egy hóvirágról, amit ugye nehéz lekapni, mert full fehér, nincsenek kontúrok, nehéz fókuszálni, plusz elég hülye pózba tudtam elkészíteni a képet: [link]

    Mutatok még pár képet, ezek a 7essel készültek a hétvégén:
    Lehet, hogy kicsit rosszabbak, nem figyeltem most se a képekre, az esti eléggé mosott, de pontszerű fények vannak a sötét téren... automatán fotóztam mindet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák