Új hozzászólás Aktív témák

  • laci laci

    addikt

    Üdvözlet.Azoknak szól,akik az akku problémával küszödnek. A verzió váltásnak meg vannak a maga buktatója. Valakinél jót,valakinél rosszat hozott.Mint gondolom sokan végig olvasták a frissítésnél azt a szövegrészt, amit írtak hosszadalmasan (gondolom mennyien).Mivel fő verzió átállás volt ott már kell(ene)alkalmazni a telepítés ELÖTT és UTÁN is a gyári adat visszaállítást.A cloudból mentést vissza állítani nem javasolt,mert a nougat chase adat nem törölődik és anomáliát fog okozni.Előzőleg s8-am volt, ott meg csináltam mindent, mégis rosszabb lett az akku időm. Elvittem a szervizbe,ott azt mondták, hogy fő verzió váltásnál visszafelé ha otthon megcsinálom, akkor ugrik a garancia.Erre azt válaszoltam,hogy jó,akkor akku csere esedékes.Erre azt válaszoltam,hogy mikor volt nem fő verzió váltás? A Samsung soha nem vált verzión belül (7.1.2;8.1).
    -A tény: Ha nem sikerült megcsinálni, vagy nem lett jó,akkor kérdezz itt és segítenek, ha nem akkor a legközelebbi Samsung szervize be kell vinni.

    Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s

Új hozzászólás Aktív témák