Új hozzászólás Aktív témák

  • attila199207

    tag

    Sziasztok,

    Kezdet kezdetén megvettem az S7 Edge telefont, 6.0-án is jelentkezett a probléma, de mióta 7.0 van rajta még jobban sőt egyre rosszabb.
    Reggelente ugyanazokat az oldalakat nyitom meg, és ha pl indexről totalcarra váltanék akkor 1. próbálkozásra felül valami daemon..nevű weboldalt ír ki és, hogy a weboldal nem található 2-3 szoros frissítésre dex.hu.... de az oldal továbbra sem található és utána semmi. Más oldalaknál is csinálja pl nem tölti be a képeket : 444.hu, index totalcar, vagy ha betölti szét esik a weboldal. Ha beállítások->eszköz karbantartása->ram->tisztításra megyek.
    Utána a weboldalt betölti a képek felével, ha újra indítom akkor megint jó egy darabig.
    Próbálkoztam azzal is, hogy az összes chrome ablakot bezárom de nem segít az se ha kilövöm az összes alkalmazást. Próbálkoztam a Clean Masterrel is de ez sem segített. A telefon nincs agyon telepítve 19 alkalmazás van pluszban (ezek is kis alkalmazások : netbank, burgerking, bkk stb) rajta és az összes fölösleges gyári letiltva, Facebook, Skype, Instagram és hasonlók nincsenek rajta. Mobilinternet ki és be se segít.
    Egyéb hiba: dobja a térerőt ha alagútból jövök ki és nagyon sok idő kell mire visszajön.
    köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák