Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    Nem is tudom srácok. Nagyon fasza lett az 8 páros, de nincs must have érzés. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem ez a tempó gyors a mostani telefonoknál. Félévente, évente új csúcskészülék helyett simán jó lenne kétévente (sok ember úgyis hűséggel vesz telefont). Addig lehet reszelgetni, nem kell elsietni.
    Nézzük a száraz tényeket. Papíron annyival nem jobb az S8 az S7-nél, hogy rohanjak lecserélni. Ehelyett elég lett volna egy év múltán a szolgáltatások, tartozékok körét csiszolni. Pl. idén kijöttek volna ezzel a Dex-szel az S7-hez, hogy ne hagyják leülni az állóvizet. A Samsungnak is lenne ideje sokkal nagyobb durranással előrukkolni.

    Értem én hogy pénz, de nem mindig a közvetlen bevétel az igazi. Ha megfognak rendesen 2 év alatt, úgyis a következő telefonom is Samsung lesz. Ellenben ha elcsesznek valamit, dobbantok (ha Note 7-et vettem volna, nem biztos, hogy idén Samsungon gondolkodnék).

    Ettől függetlenül fantasztikus lehet, lesz az S8, viszont biztos, hogy nem cserélem le a mostanit rá. Majd talán jövőre.

Új hozzászólás Aktív témák