Új hozzászólás Aktív témák

  • Roland861010

    addikt

    válasz #42007296 #8644 üzenetére

    Persze ,hogy meg lehet: minden olyan dologra amit gépen is használók legyen az a szöveg szerkesztés,naptár,böngészés,videók (letöltött és nettes ), és persze kapcsolat tartás minden formája !
    De legfőképpen fényképezés igaz mostanában nem igazán volt rá időm !
    Tudom ezek nem váltják ki a kompaktokat de a mai készülékek már bőven el érik azt a szintet amit egy közép értékű kompakt tud hozni aki pedig ennél többre vágyik úgyis vesz egy tükrös gépet!

    Van egy kedves kollégám akinek Z2 készüléke van és ő nem hajlandó csak OTA frissítésre de kiderült azért mert azt se tudta , hogy létezik szoftver hozzá.
    Ő az a kategória aki meg veszi az okos tévét azért ,hogy a youtubet nézze rajta és amikor rá kérdek ,hogy miért nem belső hálózatot csinál és Pc-ről néz nagy fel bontású filmeket akkor azt mondja ő nem ért hozzá...

    A gyártók az "alap" felhasználóknak biztosítanak egy alap frissítést mindig de az sose lesz olyan jó mint ha egy teljes rendszert telepítenél újra a meglévő teljes gyárilag ki adott "teljes értékű " rendszerrel !
    Ez kb. az a fel állás amikor valaki Win7-ről frissített Win 8-ra majd 8.1 -re az se ér fel egy 0- ról való teljes új rendszer telepítésével !
    Rengeteg módja van ,hogy teljes értékű biztonsági mentést készíts a készülékedről ha ugyan úgy szeretnéd vissza kapni ahogy frissítés után volt, persze ennek is utána kell olvasni !
    A másik még ,hogy bizonyos fejlesztők nem követik az Android fejlődését és nem frissítik az alkalmazásukat és ezek nem megfelelő működéséről nem a gyártok tehetnek !

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák