Új hozzászólás Aktív témák

  • xedamen

    senior tag

    válasz Blyan #5022 üzenetére

    Tényleg?

    A 2 Gb RAM-os Z1 Compact-nál sem volt ilyen gond! Nem a RAM mérete a mérvadó, hanem az optimalizálás, ez tény és való. Szerintem mindentől függetlenül hatalmas respect a Samsungnak, hogy foglalkoznak a telefonjaival és pl az S5 novemberben megkapta az 5.0-át, míg a Sony Z3/Z3 compact csak márciusban...

    Nem vagyok Samsung fan egyáltalán, sőt (ha ismernétek... :D :D ) de az S6-tal nem hibázott akkorát a gyártó, mint az előző években. Az első két hónap fogcsikorgatós az új modelleknél, ez már hagyomány itt, de utána olyan támogatást kapunk, ami nem sok gyártónál jár.

    Engem is kicseszettül zavar a TouchWiz re-draw, és hogy a RAM mutató folyton 93-96%-on áll. De pozitívan állok a dolgokhoz és várom a frissítést.
    Én az a típus vagyok, akit nem érdekel mennyit költött egy telefonra (nem, egyáltalán nem vagyok pénzes vagy sznob), akkor is megmondom, ha hibái vannak egy telefonnak. Note 4 topicban egyenesen utáltak, mert veszekedtem a sok elvakult tulajjal.

    Minden telefont lehet fikázni, minden készüléknek vannak hibái:
    - iPhone 6: minősíthetetlen beszéd hangszóró, a kéttónusú vaku egy kalap bélsár, kijelző már azért nincs a top 5-ben (ebben az árkategóriában), iOS 8 hülyeségei (nekem többször crash-elt mondjuk a viber vagy a facebook, mint androidon)
    - z3 compact: hiába az a 21 megapixeles optika, undorító képeket csinál, melegszik
    - Note 4: Hmmm ide nem tudok hirtelen, de az akksi nekem siralmas volt
    - S6: tudjuk( akksi, RAM), de ezek szoftveresen javíthatóak egy bizonyos szintig. És mindkettőn dolgoznak már, tegyük hozzá

Új hozzászólás Aktív témák