Új hozzászólás Aktív témák

  • Kasya

    nagyúr

    válasz #13908480 #10328 üzenetére

    kivancsisagbol lefutattam....eddig fel se tunt az egy het alatt.
    Lehet tovabbra se tunt volna fel, ha nem tesztelgeted es a forumot olvasgatod. Akkora hiba azert nem lehet ha egy het, figyelem felhivas es teszt kornyezet kellett hozza :U

    Amugy nem is ertem a problematokat. Nekem mar be is egett a kijelzo :P Eltorpul mellette a rozsaszinezodes, ami mellesleg a technologiabol fakadoan elkerulhetetlen.

    Ugyhogy megosztanam veletek a beegessel kapcsolatos tapasztalataimat:

    - Sokat javult az elozo kijelzotipusokhoz kepest. Kozel se olyan feltuno es olyan vaskos karakteru, mint a korabbi modelleken. Ez gondolom a felbontasnak koszonheto. Legjobban a szurke hatterszinnel lathato es 30-60% fenyero kozott. A felett/alatt szinte lathatatlan. Akinek nem mondom, eszre se veszi.

    Aktiv GPS hasznalat kell hozza. Nekem 3 honap, heti 5 nap, atlag napi 2 orat volt hasznalva Waze alatt. Tolton, max fenyeron. Tehat a kijelzo forrosodott. Tovabba a Waze also es felso ablaka egett be, tehat a sotet/vilagos hatarvonalakon.

    Olyannyira nem szembetuno, hogy alig lehet lefenykepezni...de Chrome (vajfeher) es mas programok alatt kozepes fenyeron gyengen, de eszreveheto...ha keresi az ember.

    Ezzel be se merek menni a Samsungba, mert ok lehet nem is latnak meg (amilyen vaksik a szervizesek). Ambar egy ket honap mulva lehet erosenbb lesz a vonal, de addigra talan lesz premium garancia is.

    Csinaltam azert kepet, majd toltok fel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák