Új hozzászólás Aktív témák

  • autotaxmo

    őstag

    Olvasva a kommenteket, "megnyugtato", hogy szinte 80-90%-ban mindenkinek az s22 szenved ezektol a problemaktol, azaz a keret kopasok, pottyok megjelenese es a nem tul acelos uzemido es annak 100%-rol vagy 20% alatti relativ gyorsmerulese nem egyedi hibanak minosul. A keretes kopast keptelenek megoldani mar hosszu evek ota, ezt nem csak droidnal de iphone-nal is mondhatni standard esztetikai hibanak lehet minositeni. Ezeket a gyartok nem javitjak/cserelik garanciaban mivel ezt user errornak probaljak beallitani es ha jol emlekszem, az apro betus reszeknel le is van irva, hogy esztetikai hibakra felhasznalasbol eredendoen nem all meg a garancia fogalma. (Termeszetesen teljesen abszurd, mert a telefont az ember hasznalja, nem a fiokban erintetlenul tarolja es nezegeti csak)
    Ami pedig az uzemidot jelenti, szerintem egyertelmuen latni, hogy az s22 SOT ideje normalis hasznalattal 3-5 oraig terjed. Ami ezeken felul van, az nagyon keves usernél van, de ugye sokat szamitanak azok, hogy pl. valaki szinte megallas nelkul wifin egy helyen hasznalja a telefonjat relativ keves kikapcsolt kepernyo idovel. A youtube videokon amikor uzemidoket tesztelnek, egyszeruen semmi realitasa nincs az egesznek ha megfigyelitek.
    Az osszes telefon amit tesztelnek azokban nincs sim kartya sem. Kizarolag stabil wifin lognak es megallas nelkul nyomkodják es ugy tudnak maximum kipreselni 6-7 oras SOT idoket pl. az S22-bol.

Új hozzászólás Aktív témák