Új hozzászólás Aktív témák

  • Zitta

    őstag

    válasz Tuomas #10387 üzenetére

    Egyszerű kémia - jobban melegszik közben - ezáltal hamarabb elhasználódik az akkumulátor és egyébként a lassabb töltéssel elmegy nálunk az S22 két napot, de ha bekapcsolom a gyorstöltést akkor max egy-másfél napot bír.
    Nem mellesleg 4-5 éves telefonom (pl Note 9) 85% körüli akku élettartamot mutatott 1-2 nap üzemidővel amíg másoknak ugyanez a telefon fél napot sem bírt már 2 éves korában.
    Mostani iPhone 12 Pro Max telefonom 1 év után 98%-t mutat és kb a gyári gyorstöltőt max 5x látta az 1 év alatt (vagy lassú vagy szintén nem gyors qi-t használok) - míg akik a gyári gyorssal töltik azoknál ugyanez a készülék a 90% körül jár vagy alatta.
    Szóval lassan járj - tovább érsz!
    Ui: Napi szinten ez a 30-80% között hintáztatás is egy baromság - főleg, hogy az akku 50%-t tulajdonképpen nem is használja az a zseni aki ezt ki bírta mondani a szájával.
    Néha jobb abba a szakaszba beletölteni elkerülvén a ciklus számlálást, de ezt a rituálét állandóan játszani - nem ésszerű - szerintem és akik értenek hozzá azok szerint sem.

    iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, Moto X 2nd Gen, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16', Mazda RX8 231 LE

Új hozzászólás Aktív témák