- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Hol lehet most beszerezni S pent normális áron?
-
PeteePeti
őstag
válasz bigdigit #7050 üzenetére
Hát én egy ezer éves Redmi Note 7-et akarok beszámolói, amire 13500 forintot ajánlott Samsung előre! Amúgy, ha már az 55-ezret oda adják, meg adnak a Redmiért 10-et, már csak 385-be lenne a 12/256-os, és a Buds Pro-t még nem is vettem számításba! Így azért nem rossz!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
bigdigit
addikt
Azt el is felejtettem van itt még egy kis érdekesség. TMX oldalán imei számra nekem sima S21-et dob fel találatnak. Csak úgy tudom az ultrát beállítani ha direkt kamu imei számot írok be így nem lesz találat és manuálisan lehet kiválasztani milyen telefonom van. Pedig nem kamu telefon SES-ben lett vásárolva.
-
xhege
veterán
válasz Zsoleszhun #7052 üzenetére
Annyiért én is vennék. de nem igazán látok. Ehhez specko S21 ultra pen van, vagy jók a korábbi penek is?
-
xhege
veterán
Köszi mindkettőtöknek. Engedjetek meg még egy láma kérdést. Note 9 volt utoljára nekem amiben volt toll. Ott a tollban is volt akksi emlékeim szerint és mikor visszadugtam a telefonba akkor töltődött. Ha veszek egy régebbi tollat azt hogy töltöm, vagy ezeket már nem kell tölteni?
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok! Inkább offba teszem, mert valeszeg nem ez a legmegfelelőbb topic rá, de nektek is vacakol a fb messenger? Már jóideje nem mutatja az online embereket csak akkor ha konkrétan bezárom, és újranyitom. Ha csak úgy visszalépek mert megvolt nyitva előtte, akkor senkinek a státusza nem jelenik meg (5 perce vt elerheto.. stb) sem felül a sávban zöld pöttyel. Ez még nem is tragédi, de ilyenkor az üzenetek sem érkeznek időben. Akku nincs korlátozva messengerre sem es fbra sem. Nem tudom mi lehet 🤯
Ujratelepites cache torles megvolt már[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
Köszi mindenkinek! Nekem sem napi szinten kellene a toll, meg nem is "művészkedni" vele, de van amikor jól jön 1-2 dolgot digitálisan szignózni. Akkor keresek valami régebbi használt eladót.
-
Tollat csak a BT miatt kell tölteni, egyébként passzívan működnek. Az S21U-hoz csak passzív toll kell. Bár használhatsz BT-set is, de a BT-s funkciók amúgy sem működnek vele, szóval nem kell tölteni. Bármelyik Note pen működik az S21U-val.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kchris78
veterán
válasz thamasz #7070 üzenetére
én is igy vagyok, nincs nagy ugrás.. szerintem kameraban marginalis a kulonbseg.. a pen meg aztan nekem teljes folosleges terfogat helyfoglalo.. inkabb lenne helyette 5500mAh aksi.. valahogy sosem allt ra soha sem a kezem, pedig volt anno a legeslegelso note-om..
kijelzo: az hogy 1700nittel tudja égetni az OLED panelt.. hát tegye aki hamar be akar égetni valami jópofa dolgot. mennyire életszerű szitu hogy tűző napon tevékenykedjen az ember.. háttal fordul a napnak és máris van valami árnyék és a szemembe se süt a nap. fogyasztásról nem beszélve. S23U és még lesz a mostaniból bő 1 év gari is amivel el lehet adni. -
Taci
addikt
válasz kchris78 #7071 üzenetére
Kettővel ezelőtt Note8-am volt, és kb. ha 10-szer elővettem a tollat - bár akkor szerettem használni. Most ehhez a telefonhoz vettem újra tollat, de a kibontás utáni próbán kívül nem is használtam (jól jár majd, aki megveszi amikor eladom ) . Nem nekem való a Note, nem használom ki. És én is jobban örülnék a nagyobb akksinak majd. Mert így kb. törölték az S-es Ultra vonalat, és helyébe hozták vissza a Note-ot - csak a neveket nem bántották. Ez inkább Galaxy Note22 Ultra.
-
HaliGab23
senior tag
válasz thamasz #7070 üzenetére
Én az előbb majdnem előrendeltem az S22u-t, de kikapcsoltam a gépet.
Jó lesz ez az S21u még egy ideig, a beépített tollon és apróságokon kívül nem ad újat nekem, pedig kb. 50ezer Ft-ot kellene beletennem csak pluszba a lehetőségeimmel, ha ebből most "kiszállnék".[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
Zsoleszhun
addikt
Van már S22/+/ultra camera teszt
¯\_(ツ)_/¯
-
szabeska
addikt
-
Szpisti
addikt
Iszonyat szögletesre sikerült az a teló... Nekem tuti nem kell... A régi Sony-kra emlékeztet...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Segítségeket szeretnék kérni. Egyik barátomnak van S21 ultrája, illetve hozzá tartozó Watch 4 óra.
Ezért félig tartozik ide a kérdés, de hátha tudtok segíteni.
Az Óra E-sim-es. Aktiválták benne az E-sim-et "klónozva", vagyis a telefonban lévő sim száma van az órában is.
Ami feltűnt, hogy amióta aktív az órában az e-sim, azóta nem lehet hivás átirányítást beállítani a telefonban, és az órában pedig nem találtak erre megoldást. Ez normális jelenség?
A másik pedig, amennyiben a wearable app-ban kikapcsolásra kerül az e-sim opció, akkor az simán visszakapcsolható, vagy akkor újra qrcode-ozni kell?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Véleményem szubjektív...
-
Indian74
senior tag
Sziasztok! Szerintetek érdemes még ilyen telefont venni olcsón megkapom?
A Telekomtól tudnám elhozni a 8 128 as verzió.
Van valami egyedi hibája valami nyűgje szoftveres hibája?
És még egy kérdés Milyen tokot vagy fóliát érdemes rárakni ha veszek?NAGYPAPA
-
thamasz
senior tag
válasz Monstersnake #7087 üzenetére
Én tavaly májusban, de még mindig úgy érzem hogy egy király telefonom van, ahányszor csak kézbe veszem. Az aksira is mindig rá csodálkozom, így még egy okos telefonom se bírta, kis túlzással nem akar lemerülni. Ha az S10 így bírta volna, még mindig az lenne nálam.
-
paolinho
őstag
válasz Indian74 #7090 üzenetére
Szerintem egy rohadt jó telefon (volt) az S21-es széria (én is egy U21-gyel teszteltem), simán éri az árát (még), de az utód jócskán le fogja nyomni azt, noha ez nyilván azoknak, akik jelentősebb öszeget öltek bele, nem hinném, hogy tetszik majd.
Szerintem 3 év garival ez simán egy nagyon jó vétel.
[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
Talán én értettelek félre, bocs. Én csak azt a gondolatomat próbáltam kifejezésre juttatni, hogy a 22-es érkezése szerintem át fogja írni az előd 21-es piaci értékét a használt telók piacán. Nem lehet tudni azt sem, hogy mennyi kallódik újonan a boltok készleteiben, és hát előbb-utóbb azoktól is célszerűnek tűnne megvállni.
-
Monstersnake
tag
válasz thamasz #7088 üzenetére
Kellett egy jó telefon. Most. Végigolvastam a topikot (miután kivégeztem az s10+t) és úgy döntöttem, hogy mivel elég magas az elégedettségi faktor, ez lesz az S10 utódja a következő 3 évre. Nem találtam annyira komoly érveket a 22U mellett
ami ellensúlyozná azt a 150e-t,amivel többet kérnek az asztalra ráadásul kevesebb ramot is kaptam volna. Hitelre nem veszek semmit, a MM akciója pont jókor jött. 390e-5%azért nem rossz. Én nem ragaszkodom a legújabbhoz, ár /érték arányban ez így most jó volt..KRB
-
Tin
veterán
válasz paolinho #7095 üzenetére
Ja most már rájöttem, az volt a félreértés, hogy te a használtpiacról beszéltél, én pedig az új telefonokról. Szerintem a Samsung kivonja a 21-es szériát a boltokból, tehát újonnan pár héten/hónapon belül már nem lehet kapni. A 22-es széria persze, hogy lök egyet az áron lefelé, de annyira sokat nem tud, ha nincs utánpótlás. A 22U meg nagyon más ám, sokan nem értik, de majd figyeld meg a szembesülést. Nekem volt Note 20 Ultra 1 évig, az S22U még nagyobb, és ezzel a szögletes formával már nagyon nem kényelmes ám tartani. A teljesítményt meg szerintem évek óta nem használja ki a többség. Én se játszom kb soha.
-
-FreaK-
veterán
Eddig úgy voltam az S22U-val, hogy ez nekem visszalépés lenne, ez a note szerű, szögletesebb forma kényelmetlenebb a kézben, a tollra meg nincs szükségem (max kipróbálnám), másban meg nem fejlődött.
De nézzetek kamera összehasonlításokat az S21U és S22U között, elég látványos az előrelépés.
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest