Új hozzászólás Aktív témák

  • sgeza

    veterán

    válasz ozeviktor92 #4714 üzenetére

    1-2 nap különbség szokott lenni közöttük. Ha jól emlékszem, olyan is volt már, hogy a magyar hamarabb jött, mint a DBT. Ezen nem kell parázni. Ha viszont már szívesen látnád a készüléken, akkor simán szedd le DBT kóddal, és tedd fel! Ugyanaz a XEH is, egy csoportban vannak. A XEH és DBT kódokkal letöltött rom teljességgel azonos.

    Ez bkri kollégának is válasz, hogy simán a Frija nevű programmal szedd le a legfrissebb firmware-t azzal a saját csoportodhoz tartozó régiókóddal, amivel már kijött (jelen esetben DBT), és tedd rá Odinnel. Nem tudod téglázni. Ha rendellenes helyzetbe kerül a telefonod, akkor is jó eséllyel újra tudod rakni, ha nem nyitod ki a bootloadert (amit nem kell). Ehhez értelmes leírást olvass! A lényeg, hogy semmit nem kell állítani sem a készüléken, sem az Odinben a flashaléshez. Tallózd be a megfelelő fájlokat a megfelelő mezőbe! A CSC és home_CSC közül csak az egyiket! Előbbi töröl mindent és gyári alaphelyzetbe teszi a készüléket, míg az utóbbi csak frissíti, megmarad mindened.
    Az Odin verzióra figyelj még, a legfrissebbet szedd le, mert egy bizonyos verzió alatt ezekkel az újabb romokkal nem működik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák