Új hozzászólás Aktív témák

  • Ck.

    addikt

    válasz ForRedGlory #1736 üzenetére

    Az LDAC nem elég jó?” Nem, nem elég jó, ha nem Sony fejest használ az ember fia.

    Neked kellene értelmezned azt, amit én írtam:
    “LDAC csak Sony audio eszközök által támogatott saját szabvány”

    erre te:
    Ez hülyeség. Az összes telefonomon működik/müködött az LDAC és Sonym az életben nem volt.”
    Én sosem beszéltem Sony telefonról. Azt mondtam, hogy sokra megyek az LDAC-kal, ha nem Sony fejest használok. Erre Te elkezdtél rögtön lehülyézni és flegmázni. End of story.

    (#1737)bbendre:
    Köszönöm a válaszod, igen, az EQ-val kapcsolatos kodek váltást én is tapasztaltam a Headphones app esetében, de érdekes módon csak androidon megy olyankor vissza SBC-re. IOS-nél AAC a legmagasabb elérhető kodek, érdekes, hogy ott EQ módosítást követően is megtartja a kodeket. Elképzelhető, hogy Androidon sokan emiatt futnak bele ebbe a hibába, de nálam is fordult már elő, hogy egyszer csak sima aptX-et mutatott a Headphones app, annak ellenére, hogy nem eszközöltem semmiféle hangszín módosítást, korábban pedig LDAC volt használatban, tény hogy csak 1-2x, más oka is lehetett. Mindenesetre, mivel Note9 óta nem használtam újabb Samsungot, ezért kérdeztem, hogy igaz-e amit több fórumon is olvastam.

    Az aptX-HD hiánya pedig azért merült fel, hogy ha netán visszatérnék vmelyik Samsung flagshipre, akkor mi a helyzet a High definition kodekekkel. Ugyanis ezek alapján csak a Sony eszközökkel lehetséges a magasabb minőségű audio átvitel. Jól gondolom? Számos egyéb vezetéknélküli fejes azonban természetesen LDAC-ot nem, ellenben sok esetben támogat aptX-HD-t, amihez viszont ezek szerint más androidos gyártók készüléke felé kell nézelődni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák