Új hozzászólás Aktív témák

  • #07400704

    törölt tag

    válasz Hauzer #5296 üzenetére

    Csak úgy mellesleg jegyezném meg, hogy az enyém is kitűnően teszi a dolgát!
    Úgyhogy MadMancs állításai nem valami spirituális, földöntúli képzelgés!
    Én pl. általában 2 eszköznek is megosztom a netet, és mint tudjuk, a wifi megosztás az egyik, ami a legnagyobbat harap az aksiba, de így is elketyeg 20 órát vígan, úgy, hogy mellette minden létező cucc be van kapcsolva, és persze használom is a kütyüt mindenre, amire általában egy telefont szoktak, a játékon kívül.
    Amúgy meg kezeljük helyén dolgokat, vagyis! ha nem eleve gyári hibás a készülék, rendesen, normálisan be vannak állítva a dolgok(hiszen ez az Android egyik legnagyobb varázsa, hogy szinte bármit testre szabhatsz!), akkor pontosan arányban van a teljesítmény, az akku teljesítményével.
    Na persze én is ki tudom ütni akár 4 óra alatt is a naftát belőle, de azért lássuk be, hogy egy ilyen extrém helyzet nem éppen egy napi szintű, életszerű dolog.

    Mindig is szerettem a Samukat, egy gyártó sem ad olyan hátteret a készülékeihez, olyan innovációt, mint a Samsung, vannak erősebb, gyorsabb készülékek? igen, vannak, de kérdem én, aki egy erősebb, gyorsabb készüléket akar, az labor körülmények közt fogja használni, totál optimális környezetben? ugye hogy nem? sokkal inkább hétköznapi, mindennapos felhasználásra veszünk telefont, így viszont már nincs különbség szinte, mert az egyik ebben jobb, a másik abban, de nem mérföldkövekkel, csak éppen tized másodpercekkel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák