Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    Srácok, hátha van valakinek használható ötlete, tippje a következő szitura.

    Adott egy S10 és egy Xiaomi wireless töltőpad. Az van, hogy úgy kb egy éve (szerintem pont egy FW frissítést követően) az S10 igen érzékeny/finnyás lett arra, hogy hogyan teszem rá a töltőpadra.
    Ugyanis ha nem mérnöki pontossággal a neki megfelelő pozícióban dobom fel a töltőre (és még ez a közepét se igazán jelenti), akkor pár perc/pár 100% után leáll a töltés, a töltő pedig hibajelzést villog.

    Viszont:
    - más Galaxyval nem ez a helyzet, pl. a régi S7e telómat bárhogy feldobhatom rá, szélén, közepén, lelógva, az fel lesz töltve
    - régen az S10 se csinálta
    - az S10 más töltővel nem csinálja (van még egy Samsung Qi charger itthon, igaz, az álló helyzetű és minden oldalán túllóg a telefonon, szóval nehéz lenne rosszul bepozicionálni)

    Tele vagyok kérdőjellel, mert ahogy írtam, a töltő nem hibás: más telefonnal nem csinálja. Az én telefonommal se csinálta mindig. És az én telefonom más töltővel se csinálja. Ami még fura, hogy nem melegszik túl, még konkrétan a töltő is és a telefon is hideg (sokszor a tenyeremet rátéve onnan tudom hogy nem tölt, hogy jéghideg a telefon), hisz hamarabb leáll a töltés. Még csak az se mondható, hogy azért áll le a töltés, mert a pozícióból vagy más okból kifolyólag nem jutna töltés a telefonhoz, mivel pár százalék ilyenkor belemegy. De akkor meg miért áll le? Pro tipp, ami növeli a furcsaságot: ha ilyen helyzetben kihúzom a töltőt a dugaljból és vissza, megint elindul a töltés és tölt pár %-ot. Ha elég türelmes lennék és 5 percenként, összesen 50x ki-be dugdosnám a töltőt, feltölthetném így :DDD

    Van bármi magyarázat a fentiekre azon túl, hogy a telefonom épp menstruál/most éli második gyerekkorát/finnyás/szemétkedik velem/most épp olyanja van?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák