Új hozzászólás Aktív témák

  • ollie

    MODERÁTOR

    válasz borand #2122 üzenetére

    Ja, ne is vegyél szerintem.

    Nézd már meg miket írtam le és egy kicsit gondolkozz rajta. Semmi okostelefon funkció nincs korlátozva. Egy csomó gyártónál alapból kb így működnek a telefonok (pl xiaomi, huawei). Itt csak olyan dogokról van szó, melyekre alapból nincs szüksége a felhasználók 99%-ának. De csak tényleg át kéne gondolni a hőbörgés helyett.

    Egyébként milyen korlátozásokról beszélsz? Kíváncsi vagyok, mert csak nagyon kevés pont korlátoz ott valamit.

    1. itt nincs semmi korlátozás, csak éppen nyersz extra akkuidőt

    2. elesel pár funkciótól a facebook és messenger appok esetén, melyek zabálják az akkut (nincs köze a telefonhoz, mindegyik telefont merítik!)

    3. itt sincs semmi korlátozás, ráadásul extra funkciót kapsz a browserhez, mert a samsung pass működni foig

    4. igen, itt korlátozod a játékokat, de MINDEN telefont gyorsan merítenek a játékok. Sok "flaghship" azért bírja tovább a játékokkal, mert csak eleve fHD-s a kijelzőjük! De nézz rá az iPhoneokra, azok sem bírják tovább a játékokkal, pedig azok is csak fHD-sak

    5. ja, itt korlátozod a Bixby-t, amit 99%-ban amúgy sem használsz. Vagy ha igen, hagyd bekapcsolva, de kétlem, hogy az átlag magyarnak kell egy állandóan figyelő asszisztens, amihez csak angolul tud beszélni (de ha nem figyel, akkor is ott a gomb, amit ha nyomva tartasz, figyel!).

    6. Állandó BT és wifi scan. Erre szükséged van? Akkor hagyd bekapcsolva. Az égvilágon semmi negatívumot nem tapasztalsz, ha kikapcsolod (azon kívül, hogy nem fogja a google tárolni méterre pontosan, hogy mikor, merre jártál, amikor nem lát rád műhold).

    7. Nearby Device Scanning. Na ez aztán az iszonyat fontos funkció, amit a telefon életében legfeljebb egyszer használ az átlag felhasználó, cserébe ez is meríti egy kicsit az akkut, ha bekapcsolva hagyod. Ha szükség van rá, fél perc bekapcsolni.

    8. Ezzel nincs semmi korlátozás.

    9. Csak azoknál az appoknál csinálja meg mindenki, amelyiknél amúgy sem kell háttérben mobilnet, meg nem aklarja, hogy küldje az értesítéseket, meg nem akarja, hogy a háttérben fusson. Vagy te hogy gondoltad?

    10. Itt az a korlátozás, hogy nem mondhatod a telefonnak bármikor, hogy hello, google. Ha kell, meghagyod a widgetet.

    [ Szerkesztve ]

    ***

Új hozzászólás Aktív témák