Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    Most vettem észre, hogy fáziskéséssel reagál a stylus, ha elmentek egy képernyot. Tehat ha hosszan ranyomok a tollal es valamit ra akarok rajzolni, akkor idoben kb egy fel masodperc kesessel jelenik meg, amit rajzolok.

    Ha elmentem a kepernyot kezsimitassal es a note s programmal megnyitom a kepet es ugy rajzolok, akkor nincs ez a keses (viszont igy meg eleg rossz rajzolni, mert nem teljes kepernyobe rakja be, hanem csak egy ures lap kozepebe, ahol nyilvan lehet nagyitgatni-kicsinyiteni a kepet, de nem az igazi).

    Ez masnal is igy van? GB-vel nem volt ez, csomoszor hasznaltam ezt a funkciot. Amiota ICS van, csak egyszer mentettem el valamit, akkor is kesve reagalt, de betudtam egy kis bugnak. Viszont barhogy probalom, semmi javulas.

    Ötlet esetleg?

    Más: aki kitalalta TW-nel, hogy a kijelzore pakolhato mappakban az ikonok ugy jelenjenek meg, hogy a mappa kinyitott allapotaban ne valtozzon a mappa merete es lassan toltodjon fel a mappa ikonokkal, igazan bek*phatna.. ugyanis ha egy mappaba peldaul 5 ikon kerul, akkor az ember a kijelzo jobb also sarkatol a kijelzo bal felso sarkaig kell, hogy nyujtozkodjon a huvelykujjaval. Egyaltalan nem praktikus.. :(((

Új hozzászólás Aktív témák