Új hozzászólás Aktív témák

  • F40

    csendes tag

    Kedves Mindenki!

    Több, mint hónapja használom a telefonomat, egyelőre tökéletesen működik, remélem így is marad...
    Alapvetően mindennel elégedett vagyok, bár talán az előző telefonom fényképezője - Lumia 1520 - jobb volt egy kicsit.

    Kérdezném, hogy a Ti készülékeitekre milyen gyakran érkezik frissítés?

    Nekem tegnap jött egy kb. 350 MB-os csomag, aminek telepítése után ilyen lett a telefon állapota:

    A Ti rendszeretek hol tart most?

    A Clear Cover tokot használom, nekem bevált. Ez takarja el legkevésbé a telefont, bár azért a szép kék hátlap látványából ez is sokat elvesz. A felrakásnál és levételnél óvatosnak kell lenni, de egyébként nem karcolja a telefont.

    A Xprotector fólia alapvetően jó, mert szilárdan ragad a képernyőre, nem vált le sehol és az SPen nyomai sem látszanak rajta. Problémája, hogy oldalra és felfelé lehetne hosszabb, illetve a felrakása kissé nehézkes, mert nincs rajta semmilyen jelölés és a védőfóliák nehezen jönnek le róla. Gond még, hogy a mikroszálas kendője nagyon "szöszöl", nekem ebből sajnos a fólia alá is került.

    Már beszereztem egy újabb fóliát is, ami Nillkin 3D AP+ PRO típusú. Kinézetre jónak tűnik, profi a csomagolása. Fontos információ, hogy a magyar webáruházakban tévesen szerepel, hogy ez üveg, mert valójában "normál" fólia, ami teljes felületén ragad.

    Vezeték nélküli töltéshez IKEA töltőt használunk, ami egyszerre 3 telefont tölt. Nekünk nagyon bevált a Galaxy S6 Edge és az S7 Edge telefonokhoz is, 2 éve tökéletesen működik. Mindegyik telefonhoz vékony tokot használunk, ezekkel jól ment a töltés.

    Üdv,

    F40

Új hozzászólás Aktív témák