Új hozzászólás Aktív témák

  • baladam86

    aktív tag

    válasz tylerddd #5101 üzenetére

    Sziasztok, elmesélem röviden lúzerségem történetét:

    Egy nagy levegővétel után eldöntöttem, hogy átköltöztetem a régi micro sd kártyámról az adatokat a telefonhoz kapott 512 GB-os micro sd-re. ~78 giga kép/videó/zene az adatoknak a zöme, kicsit több, mint 11.000 fájl.

    Kiváló számítástechnikai tudásomnak köszönhetően kitaláltam, hogy új kártya telóba be, SD adapterbe mehet a régi, az a laptopba, telefon kábellel laptophoz csatlakoztatva, és mehet is a móka. Tegnap délután a Windows derűlátóan kiírta, hogy több, mint 12 óra lesz a másolás, de ismerve a pesszimista hozzáállását a Windowsnak, hagytam, hadd másoljon kedvére, a tapasztalataim szerint gyorsabban végbemegy a folyamat. Hát nem, este 23:00 környékén megszakítottam a folyamatot olyan 7 óra másolás után, a felével sem végzett az ókori módszer.

    Ma reggel kipihent fejjel eszembe jutott a kézenfekvő megoldás: régi sd telefonba vissza, összes adat másolása a belső tárhelyre, majd kártyacsere, és a belső tárhelyről átmásolás az új kártyára.
    Ez a megoldás végül alig több, mint 45 perc alatt lezajlott, ami szerintem elég korrekt, azt sajnálom, hogy nem mértem stopperrel a 2 másolás idejét, mert úgy éreztem, hogy a belső tárhelyről gyorsabban ment a másolás az új kártyára (UHS-III), mint a régi kártyáról (UHS-I) a belső tárhelyre.

    Még egy érdekesség, telefonon kibontva egy kb. 4 gigás .rar fájl 3000 képpel nagyjából 25-30 másodperc, brutál, legalábbis számomra.

    SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra

Új hozzászólás Aktív témák