Új hozzászólás Aktív témák

  • HMárió

    junior tag

    válasz #24536576 #17153 üzenetére

    Egyértelmű, ez engem is zavar. Írtam is több ízben ez miatt a Samsungnak. Nekem persze simán letagadták, hogy jobb lenne a Snapdragon. Arra persze nem válaszoltak, hogy ha olyan jó az Exynos, akkor miért nem tesznek mindbe azt? Írtam nekik az okosórájuk miatt is, hogy mire föl adják nekem ugyanannyiért, sőt drágábban az eSIM nélküli verziót, mint a németnek az eSIM verziót. Erre is csak hümmögtek.
    Gondolom azért jött most elő neked ez a szempont, mert te is olvastad azt a cikket, hogy kezdenek ébredezni az emberek és már szóvá teszik ezt a dolgot. Azonban azt tudnod kell, hogy ez nem csak telefonnál, illetve nem csak a Samsung márkánál van így, hanem sok terméknél, pl autónál is. Viszont ettől eltekintve szerintem jó telefon a Note 9. Én ez miatt tuti nem váltanék.

    (#17154) Saccco

    Persze megértem az érved, hogy dark módot akarsz meg teljes képernyős telefont, de ez azért meglepett, hogy ez is csere indok lehet. Mert a működést és felhasználhatóságot ezek az érvek nem javítanák. Sőt, nekem megfájdult a szemem mikor dark módban fórumoztam. Mikor ránéztem a falra, ott os mindent csíkosan láttam egy óra dark mód böngészéstől. Szóval furcsa, hogy ez ilyen fontos szempont.
    A full kijelzős telefon pedig csak azt okozza, hogy sehol nem lehet megfogni a telefont. Én pl soha többé nem veszek edge kijelzős telefont, pont ez miatt. 9 hónap alatt nem tudtam megszokni.

    (#17156) Prien

    Mi baj a szoftverrel? Már leszámítva a hangrögzítés hiányát.

    (#17158) Prien

    Senki nem tiltotta meg senkinek, hogy költsön. Véleményt írt. Nem értem miért kell rögtön betámadni valakit, azért mert leírja a véleményét. Kicsit olyan szaga van a dolognak, hogy "Tudom én, hogy b@romságot csinálok, de legalább ne emlékeztess rá!"

    Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.

Új hozzászólás Aktív témák