- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Teal'C
veterán
válasz FuRiONight #649 üzenetére
Wqhd+ 60hz, holnap átrakom adaptívba. Kiváncsi vagyok úgy mennyi lesz.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
TODI1111
veterán
válasz FuRiONight #649 üzenetére
Erre gondolsz? Ha figyelembe vesszük a kijelzőméret különbséget (6,9 vs 6,58) és, hogy a note-ban 2 sim volt, nem mondanám , hogy nagy a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
telefonmágus
senior tag
Minnyá itt a bucc
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz telefonmágus #659 üzenetére
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Joe_Muad_Dib #660 üzenetére
-
Hikvision
senior tag
Mivel én visszavittem a Note20Ultrát, így marad meg gyári fekete samsung bőrtök, plusz spiegen fekete tokok, illetve gyári átlátszó tok, ha valakit érdekel dobjon privátot.
20 éve a PH-n.
-
leslien
nagyúr
Tegnap sammobilon volt fent specifikáció és exynost írtak
igen a 4G verzióra , 5G SD865...
mit néztél a Cseh 2?itt írják a Fülöp -szigetek ( az global verzió) [link] és itt [link] is 2 verzió van ... és azt hiszem elég korrekt lesz [link]
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
ADAM1337
nagyúr
Amúgy amennyire nem voltam elégedett az n20u-val, a buds live-al annyira az vagyok.
Nagyon jóra sikeredett. (ui: így már azért kilettem engesztelve, bár egy snapis n20u-nak optimalizált aksival jobban örültem volna) -
ToomyC
aktív tag
Sziasztok, csatlakozom egy fekete tepsivel...majd ha valamit nem tudok kérdezek.
-
leslien
nagyúr
válasz TODI1111 #678 üzenetére
majd ha egy jó teló kell nézz be a topikba...
viccet félretéve... remélhetőleg tényleg SD 865 +Sony Imx 555 lesz és a S20 tól csak picit gyengébb ..akkor elég sokan leszünk a topikban ...[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
<Lacy85>
addikt
Hát...Note9 helyére Note20 Ultra volt a terv, de hosszas agyalás, tesztvideó nézegetés után egy iPhone 11 Pro Max boldog tulaja lettem
Samut idén nem mertem venni, a többi androidos gyártó meg 5 forintot nem ér számomra. Talán majd legközelebb, mert amúgy frankó az S-Pen, meg a OneUI[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz <Lacy85> #684 üzenetére
Tettem ezt én is, aztán vissza kapcsoltam és azóta vissza sem akarok menni annyira más.
Ha lehet így fogalmazni, ilyennek kellett volna már régóta lennie az androidnak.
Én korábban mindig kikapcsoltam az animációkat, most is ki vannak, de ez a 120 hz olyan mintha simogatnák a szemeimet.
Volt már korábban iPhoneod?
Ha nem nagyon akkor akár írhatnál is majd néhány szót, sokat gondolkodtam én is válasszon, de akárhányszor forgattam a haverét, vhogy nem kapott el az érzés.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
<Lacy85>
addikt
A családban van iPhone, de nekem még nem volt eddig. Írni amúgy nem igazán tudok mit.
Szuper és kész.
A rendszert még szoknom kell kicsit, mert azért nagyon nem egy android. Nem jobb, nem rosszabb, csak kicsit más.
A költözéssel sem volt semmi gondom, mert rendesen szinkronizál mindennel, ami Google.
Kontaktok, drive, email, stb. Én meg kb. mindent a Google fiókba szinkronizáltam.
Kijelző gyönyörű, kamera szuper, meg most már értem, miért szeretik ennyire az acél keretet. Sokkal minőségibb hatása van, mint az alumíniumnak.
Amin viszont meglepődtem, az az üzemidő. Este ~8 körül elkezdtem belakni. Letöltöttem az összes appomat, beállítottam mindent, fotóztam, neteztem, lightroom-ot nyúztam, mellette vagy 2 órát ment a spoti, stb., és hajnali 3-kor 65%-on volt az akksi kb. 4 óra képernyőidő mellett.
Samuhoz képest kegyetlen az üzemideje.
Meg hát már évek óta MacBook-ot használok, szóval így végre élvezhetem a többi előnyét is az almának. -
Teal'C
veterán
válasz TODI1111 #692 üzenetére
Végig bizony, 60hz-en is megcsinálom majd a tesztet.
ADAM1337: A film lejátszás szinte semmit nem használ ebből is látszik milyen keveset fogyaszt a kijelző viszont az is látszik hogy azonos körülmények között azért fejlődtek a telefonok egyéb fogyasztásai is ha ennek is meg lesz a 60hz tesztje akkor kiderül hogyan gazdálkodik az exynos990
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
S e t h
nagyúr
válasz <Lacy85> #689 üzenetére
Van egy kollégám akinek már alma volt a jele az oviban is, mondhatni mindenevő ha Appleről van szó.
Ismerte a rajongásomat a Note széria iránt, ezért korábban ő is vett egyet próbaként, talán egy hónapig bírta, mert nem tudta elfogadni, hogy annyira gyalázatos az aksi az iphone mellett, másrészt kifizeted a készülék árát és akkor van elfogadható készenlét, ha elkezdesz tiltogatni.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
BodikeHun
csendes tag
Kedd óta en is csatlakoztam egy bronz színüvel.
Eddig maximalisan elegedett vagyok az s-pen valami zseniális dolog, melegedésbek semmi nyoma (nem is értem azt aki mást ír). Akkut még optimalizalom, de már sikerült az egyik nap 4ó+t kihozni sok játék mellett.
Kerdezzetek bátran
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest