- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Elég sok visszavitelről hallottam vodafone-tól.
Csak kapnak visszajelzést a gyártó, hogy hékás ez így nem kóser.
Mondjuk nálam is kiverte a biztosítékot aksi időbe, plusz melegedésbe(70fok nagyon nem okés, jelenlegi telefonom soc-a antutu után is 42-45 fokos).
Ezen kivül maradt volna nálam is, mert kijelzőbe nagyon ott van meg összeszerelésbe, plusz dex és spen. -
Schuler888
senior tag
válasz ADAM1337 #557 üzenetére
Pl azt hogy az active2 topikban a huaweiesek gyakran irnak, hogy pikkpakk eldobja az orat a telefon, mert megszuntet mindent a hatterben default, de persze van ra megoldas, igy tudjak ok is hasznalni. Tehat lenyegeben hiaba a sok GB RAM, folyamatosan uriti
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Schuler888 #558 üzenetére
Ezt nem tudtam, én xiaomi miband-al használom ott nincs probléma.
De nem akarok huawei- samsung témát szülni itt.
Minden esetre jó látni, hogy egyere több tulaj van, egyre több felhasználási szokással.
Remélem lesz aki hasonlóan használja és igen power user mint én, 2sim, adaptive, nem energia takarékos profillal. -
Schuler888
senior tag
válasz ADAM1337 #559 üzenetére
gondolom benne lehet, hogy az active2, valodi okosora reven tobb dolgot hasznal a hatterben, meg tobb eroforrast hasznal fel, mint egy fitness karperec, es az emui-nal az mar atlepi a bezarasi hatart.(persze ez csak egy kilogikazott tipp)
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Teal'C
veterán
válasz Ateszpapa #562 üzenetére
Nem 3 nap üzletben történt vásárlás esetén indoklás nélkül is visszaviheted és kötelesek visszavenni és a fizetés módjával megegyező módon visszatéríteni a teljes árat. Ez alol kivétel ha mondjuk kárt okoztál a termékben.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Joe_Muad_Dib
tag
Az akkumulátornál nekem bejött a sötét mód és a fejlesztői módban a sötét mód kényszerítése illetve, hogy alapból adaptív akkumulátorhasználat van beállítva illetve szinte semmit nem engedek a háttérben használni csak a nyilvánvalókat. De gondolom ezt sokan így használjuk.
-
Teal'C
veterán
válasz Ateszpapa #565 üzenetére
Igazad van csak cserejog illeti meg a vásárlót és ez konkrétan le is van írva ha linkből kikeresed a vonatkozó kormányrendeletet.
"Az ún. 3 munkanapos cserejog kizárólag a kötelező jótállással érintett termékekre, pl. 10 000 Ft feletti televízióra, mosógépre....vonatkozik" kiegészítés 15 ös sor mobiltelefonok[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
válasz ADAM1337 #568 üzenetére
"A nem hibás termékek esetében személyes vásárlás esetén a kereskedőt nem terheli sem cserekötelezettség, sem a termék vételárának a visszafizetési kötelezettsége, azonban üzletpolitikai megfontolásból, a jó hírnév érdekében az üzletek nagy része biztosítja a cserét ebben az esetben is. "
Tehát ha "jófej" a cég illetve az ügyintéző, akkor lehetséges.
De viszont nem hivatkozhatsz rá hivatalosan, hogy kötelesek lennének. -
leslien
nagyúr
Samsung telefont csak online szabad venni pláne ha Exynos...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
yodamester10
őstag
Találtam egy érdekes videót.
[Activate Long Battery Life + 120 Hz Refresh Rate on Samsung Galaxy Note 20 Ultra (and S20 Series)] -
ADAM1337
nagyúr
válasz yodamester10 #575 üzenetére
Ez már volt S20-nál is, nem újdonság. (Csak így hiába van erős proci ha 75%-ba limitálod)
-
S e t h
nagyúr
Nem tudjátok vhol fel van-e taxatíve sorolva, hogy milyen ajándékok, kedvezmények járnak a készülék mellé?
Talán a samsung storeban láttam, hogy x hónap youtube premium az van, mást viszont nem láttam. Talán még vmi Microsoft app csomag, de ebben nem vagyok biztos.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
7Heads Drago
veterán
válasz Schuler888 #558 üzenetére
És ezt nem az óra csinálja inkább? Mivel nekem xiaomi karkötővel semmi hasonlót nem tapasztaltam.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Schuler888
senior tag
válasz 7Heads Drago #579 üzenetére
Uzen az ora, hogy dobja el a telefon, es ne csatlakozzon?! Oke hogy huawei fan vagy, de ez a felvetes nagyon komikus
-
Schuler888
senior tag
válasz Ateszpapa #565 üzenetére
igen. Nincs ra torvenyi szabalyozas. Nagy lancok, mint pl az MM, ha tokeletes allapotban visszaviszed 3 napon belul, akkor _jofejsegbol_ visszaveszik, veluk van tapasztalatom, mert anno partneri viszonyban voltam veluk. De ez csak az o vasarloorientalt hozzaallasuk, amugy jogilag siman elhajtanak a fenebe... neten kell rendelni
-
7Heads Drago
veterán
válasz Schuler888 #581 üzenetére
Az a komikus hogy értetlenkedsz. Az óra ugyanúgy hibás lehet ebben, mint a telo. Vagy abban szerinted nincs bt modul és ehhez egy szoftveres rész? Nekem nincs ilyen órám. Amúgyis csak kérdeztem, de nyugodtan harapd át a torkomat, mert Huawei telot használok.
Mi band 2nél volt utoljára problémám de arra ékezetes fw lett felrakva egy módosított Mi Fitel. Band 4et nem is variáltam így meg és nincs is vele semmi baj se.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Joe_Muad_Dib
tag
OTA frissítés jött (15x mega, szept.1.)
-
Teal'C
veterán
válasz Joe_Muad_Dib #584 üzenetére
-
S e t h
nagyúr
válasz Joe_Muad_Dib #584 üzenetére
Jó nagy.
Nagyon izgulok mi lehet benne.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
leslien
nagyúr
Snapdragon vs Exynos [link]
nincs sok különbség csak az a röpke 2 óra SOT....
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
bigrock
addikt
válasz Joe_Muad_Dib #592 üzenetére
De szigorúan Snapis
-
JoseGee
tag
Amúgy az Európai halandó mikor fog szembesülni a különbséggel? Csak egy példa. Én az iPhoneomat cseréltem Note 10-re. Soha nem éreztem hátrányát az Exynek, sőt, annyira világtalan voltam, hogy 7 hónap után vettem észre, hogy az akku menedzsment optimálisra van állítva teljesítmény helyet, tehát 70%-on megy maximum a proci. Kérdem akkor, hogy mit számít a két proci teljesítménykülönbsége valójában, napi használat során?
[ Szerkesztve ]
Ami késik, az nem jön időben
-
Schuler888
senior tag
Erre mondtam, hogy tul van tolva a dolog. Boven kiszolgal az exynos, a kirin aktualis csucsprocesszoranal is erosebb, azt megsem fikazzak. Az egyetlen dolog, hogy cserebe lehetne olcsobb, ezt alairom.
-
válasz FіkuszKukіsz #589 üzenetére
Én nagyjából 15% SoT különbséget láttam a 2 chipset között tesztekben, az már nem annyira vészes.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
doooo
veterán
Ezt már többször láttam mostanában leírva, szóval ideje pontosítani:
a szó szerinti "Optimalizált mód" nem csökkenti a CPU teljesítményét, semennyivel sem. És ez az alapértelmezett. Amire te gondolsz (meg amire mások is gondoltak valamelyik hasonló topicban nemrég), az a "közepesen energiatakarékos mód".
Lehet az zavart meg, hogy kiírta a teljesítmény mód bekapcsolásakor, hogy "CPU sebesség korlátozása: ki", de ezt attól függetlenül kiírja, hogy be volt-e korábban kacsolva ilyen korlátozás, vagy sem, optimalizálton pedig nincs ilyen.Tehát alapértelmezetten nincsenek lassítva a magok! Az egyedüli ilyen "spórolósdi" a képernyő felbontásával kapcsolatban van, az mindig FHD+ alapértelmezetten, dobozból kivéve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest