Új hozzászólás Aktív témák

  • atti1848

    senior tag

    válasz kelly416 #3171 üzenetére

    Igen, a másik slotban ( SIM2 ) van jelenleg is a Telekom-s kártyám és eddig tökéletesen működik. Azt én sem értem, hogy ha tiltják ( ami nem biztos, hogy megtörtént ) akkor miért nem mind2-t tiltják.

    A SIM1 slot, amiben a telekomos kártyák nem működnek, ott jelenleg egy külföldi Vodás kártya van vodás hálózaton. Telenorost jelenleg nem tudok bele tenni, de pénteken, ami után ledobott a T-s hálózatról tettem bele, kipróbáltam és tökéletesen működött, tudtam hívást indítani és fogadni is, ezért is gondoltam azt, hogy tiltva lett a Telekom felől.

    A Samsung-nál is azt mondták, hogy ez lehet hiba, de elég esélytelen, hogy az lenne, ezért is kérdeztek rá valahol ( gondolom telekomnál), hogy tiltó listán lenne-e, de ott azt a visszajelzést kapták, hogy nem, nincs. Azt viszont nem tudom, hogy a Samsungnál mind2 IMEI-t beolvasták-e, mert 2x olvasta be róla a vonalkódot (*#06#), de hogy 1db IMEI-t és az SN-t vagy 2db IMEI-t, mert ha csak egyet olvasott be, akkor még mindig fenn áll az a lehetőség, hogy tiltva van az egyik IMEI, de a Samsung épp a másik IMEI-t kérte le. :)

    A fent linkelt képeken látszik, hogy mit ír ki a telefon:

    az eredeti telekomos SIM-el azt írja, hogy " A telefon nem engedélyezett" .

    Várom az eredeti tulajdonos válaszát, mert ha ő is azt mondja, hogy nincs tiltva, akkor viszem be gariztatni.

    [ Szerkesztve ]

    06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.

Új hozzászólás Aktív témák