Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Eh, most látom ezt a kupon akciót, kár hogy már megrendeltem pár napja a helyi Euronics-ban. Tegnapra ígérték, nem jött meg, mindegy, ráér, egy Redmi Note 8T utódja lesz, ami működik, de néha kezd furcsa dolgokat csinálni, belassul, úgy döntöttem cserélem. Első kinézett a MI11 Lite 5G NE volt, de olvasgattam, ez jobb döntésnek tűnt, megrendeltem.
    Azt szeretném kérdezni, hogy ha meglesz a teló, átteszem a SIM kártyát, bejelentkezek Google fiókba (gondolom itt is lesz...) akkor leszedi a névjegyeimet, ugye? És használja a Google fotók szolgáltatást is, vagyis elmenti a képeimet a felhőbe, folytatva a régi teló képeit.?
    Elnézést a láma kérdésekért, 50-es korosztály vagyok, és eddig ami okostelefonom volt, az mind Xiaomi. Annak a dolgait (MIUI) megszoktam, és könnyen migráltam Note5-ről a 8T-re, most is márkánál maradtam volna, de nagyon egyértelműnek tűnt a Samsung jobb vétel mivoltja.... :) Meg lányom is ezt a szériát használja (Nem tudok segítséget kérni, nem velünk él)
    SZóval egyszerűen tudok migrálni a régi telóról? Megnéztem, névjegyeket, fotókat napra készen felszinkronizálta a Google fiókba. Vagy próbáljam lementeni a névjegyeimet fájlba...? :U Más teendő..?
    Köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák