Új hozzászólás Aktív témák

  • bmt50

    senior tag

    válasz Fürkész #3191 üzenetére

    Szomorú olvasni, hogy a Huawei még 2017-ben is ünnepelt zászlós hajója ilyen dicstelenül vitézlik le. Ehhez képest az S7edge még mindig jó telefon, legalábbis ha lehet hinni az S7edge vs A50 videóknak.
    Az amoled kijelző csak bizonyos esetekben energia takarékosabb. Az IPS LCD panel mögé megvilágítás kell, ezért 2-5W a fogyasztásuk. Ezzel szemben az organikus led-ek önmaguktól világítanak, és egyenként ki is kapcsolnak, ahol nem szükségesek. Így fogyasztásuk 0-9W között alakul a megjelenített színektől függően. Tehát ha Neked egy fehér/nagyon világos témád van, akkor még többet is fog fogyasztani az amoled panel az A50-ben.
    No persze van AOD, ami szép meg jó, és az IPS-es telók csak irígykedhetnek. Viszont a P9-en van többszínű értesítő led, ami szerintem energia takarékosabb.
    P9 Lite-om volt, de az EMUI rendszert nem szerettem. Szinte minden újra kellett töltődjön, mert a háttérben a rendszer hamar kilőtte. Nougat frissítés után javult valamelyest a helyzet, de még akkor is elég agesszív volt a ramkezelés.
    A ONE UI rendszer -persze 4GB rammal- jóval tovább a ramban tartja a háttérbe küldött appokat, tudtommal van lehetőség az alkalmazások regulázására az eszköz karbantartóban, de a felkészültebbek mindjárt beírják, hogy hol pontosan.
    Az ujjlenyomat olvasó sosem lesz olyan gyors ezeken a telefonokon, de nagyon látványos és ez sokakat elkápráztat a környezetemben.
    Bt-ra nem tudok mit mondani. Nekem egy Roidmi 3s autós kihangosító/töltő kütyüm van, azzal automatán párosodik. Jól működik.

    Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!

Új hozzászólás Aktív témák