Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz aujjobba #4039 üzenetére

    Vannak olyan hangmódok, beállítások a hangra vonatkozóan, amik bizony a beszédhangot elnyomják és a többi hang kerül előtérbe, de én ilyeneket nem használok, mert az nekem sem jön be. Simán előfordulhat, hogy a TV beleszól a dolgokba, szerencsére nálam nincs ilyen. Netflixen volt egy rossz szinkron, a filmre nem emlékszem, de az 1-2 napig volt fent, utána javították és már nem volt hibás.

    Valoszinuleg az 5.1-bol a ket hatso csatornat kuldte a hangszorokra, a tobbi eltunt utkozben. - vagy rossz volt a szinkron.
    Jelen helyzetben megnéztem az HBO mindkét hangsávját, valamint a letöltött anyag mindkét hangsávját, egyiken sem volt elnyomva a beszédhang, mindkét esetben volt sztereó és 5.1 próba is, a TV-n és az erősítőn is rendben volt, tisztán, érthető volt a beszédhang, nem nyomta el a körülötte lévő zaj. Másik eszközön is megnéztem, ott ugyan csak sztereó az HBO, de rendben volt.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák