Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Viszlát #2807 üzenetére

    Azt ugye tudod, hogy a lejátszás során a médialejátszók előtöltést is végeznek, tehát ha nincs elegendő sávszélesség az előtöltéshez és lassabban történik, mint a lejátszás akkor elég gyakran pufferelés történik ami a lejátszás akadozásához vezet. Van olyan lehetőség, hogy pl. egy TV-t DLNA-n keresztül használunk amikor a DLNA szerver úgynevezett renderert használva a TV-nek továbbítja az anyagot, ha ez a renderer történetesen transzkódol, van amikor a bitráta csökkentésével küldi tovább a jelet, van amikor a feliratot a képpel együtt alakítja lejátszhatóvá, stb. Ha ezt egy normális lejátszón ahol a natív képet szeretnénk látni már elképzelhetetlen, mert nem azt szeretnénk, hogy traszkódoljon hanem natívan vigye, ez ne fog menni, hidd el.
    Engem nem tudsz meggyőzni, hogy 4K-ra elég a 100-as LAN, mert butaság, nem elég, a butított sz@r 4K anyagokhoz elég illetve ahogy írtam, 1080p-hez.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák