Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Már nem is számítottam rá mostanában, nem is nézegettem a beállításokban, aztán wifi csatlakozás után pittyent a teló, feldobta a frissítést automatikusan. Nekiálltam, elég gyorsan szedegeti lefele.
    Pár napja svájci régióra állítottam, akkor frissült automatikusan a 11-es végű MIUI-ra (9-es végűről) , tovább nem, vissza is állítottam magyarra. Most feldobta a 2,1gb-nyi MIUI 12.1 + Android 10 frissítést. Gyorsan rá is nyomtam hogy szedje csak lefele.
    Euronicsban függetlenül vásárolt Globál EU szoftveres (remélem jól írom, értitek) Note 8T. A manuálisan leszedett frissítést nem fogadta el, nem települt. Kíváncsi leszek.
    Amúgy érdekes, hogy ugye mondtam, marha nehezen csatlakozik wifi hálózathoz. Most egyedül vagyok itthon, a fősulis lányom ha itthon van, az 2 telefon, 2 tablet, 1 laptop állandóan a hálózaton, (Kérdeztem tőle ez miért jó, vállrándítás...)..Na mindegy, így hogy nem lóg 10 eszköz a hálózaton, marha gyorsan (5-10 mp) csatlakozott. :) Szóval hálózati probléma megoldása, kisasszonyt férjhez adom........ :D :D :D :D

Új hozzászólás Aktív témák