Új hozzászólás Aktív témák

  • l4ci

    senior tag

    válasz DigitXT #8895 üzenetére

    A bant nem csak saját tapasztalatból mondom. Helyesbítem amit írtam: ha sok aranyat hekkeltél és bekerülsz wttt top10-be, akkor 99%, hogy bannolnak. Az, hogy több embert kiszedtek a Daytona Speedway "random" eredményei miatt, az a majmok hülyesége, ezen már nem is háborodok fel, tudtam, hogy ki fognak vágni. Második héten már nem szedtek ki, talán rájöttek, hogy tényleg nem csaltunk.

    Amúgy nem csak laggolós telefonnal lehet Daytona időt dönteni, ismerősöm most döntött meg az egyik Speedway-en a Camry-val a nemlaggolós telefonjával. Ebből is látszik, hogy full random a célvonalnál megadott eredmény, mert ha a ghost előtt érek be, akkor hogy lehet plusz az eredmény mínusz helyett?! És nem csak Speedway-en, hanem mindenhol igaz ez, 99%-ban hozzáad egy random értéket, csak hosszabb pályákon nem tűnik fel annyira. Csak ugye teljesen más egy Nascar autóval, ahol fékezés nélkül kell körbemenni, meg egy csúszós FF-el, ahol nem mindegy, hogy hol fékezel.

    Ennek ellenére, ha esetleg bekerülnék wttt A ligába, akkor tuti, hogy jönne egy 10055 vagy 10086, mert ott már megnézik a statisztikát, és ha valaki kirívó, azt nem tolerálják.

    Szerintem rosszul látod a helyzetemet, rég túltettem magam a bannoláson, egyhamar úgy sem kerülök A ligába, elvagyok a B eredményekkel, nem ezért vagyok "SZAR" csapatokban. Ha zavar, akkor törölj az ismerősök közül... :)

    Peace!

Új hozzászólás Aktív témák