Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Alarikman #5691 üzenetére

    Annyi mindentől függ ez, komolyan nem értem hogy miért érzik szükségesek egyesek ezen károgni folyamatosan, teljesen légbőlkapott ez az indiai balhé az itthoni telefonok meghibásodása szempontjából.

    Sőt, általában sem lehet sok tapasztalatot levonni egy vagy több meghibásodásból, nem gondolnám, hogy direkt rossz alaplappal tervezték volna ezt a telót, vagy csak bármi másban más lenne, mit a sok hasonszőrű xiaomi-család modellek.

    Sokkal nagyobb szerepe van a használati körülményeknek, pl. annak, hogy milyen a telefon hőmérséklete, mennyire hagyják elmelegedni akár játékkal, akár szélvédőn, navigációval, de annak is, hogy hányszor koppant a telefon. Az ónmentes forrasztások könnyen sérülnek mechanikai behatásra, és ez is olyan mint az agyvérzés, nem tudod, hogy mikor jön elő egy ütés eredményezte belső hiba, lehet egy ideig jó, aztán elengedi magát.

    Matematikailag lehetséges, hogy ezek a telók valamiért könnyebben hullanak az átlagnál, de sokkal, de sokkal valószínűbb, hogy egyéb, környezeti okra vezethetőek ezek vissza, mint a telefon belső, hordozott hibájára.

    Csak ugye azzal nem lehet telefontoskodni (ééérted... telefon-tosdkodni xaxaxaxa) a fórumot, hogy dobd el azonnal mer' a kezedben fog meghalni hurr-durr...

Új hozzászólás Aktív témák