Új hozzászólás Aktív témák

  • havri1

    félisten

    válasz Danex #14569 üzenetére

    USB3-as eszköz (alis filléres sz@r talán 10 dodó sem volt a vezérlő, a dokkoló meg egy ugreen, hogy tudom megnézni a típust? Eszközkezelő mást mutat mint a feladatkezelő), a hdd nem tudom, hogy töredezett e, mert 2 töredezettségbentesítő teljesen mást mutat.. Van esetleg javaslat, melyik programmal töredezettségmentesítsem?
    defraggler és iobit smart defragja van fent. Utóbbi pro, rendszeresen fut, jelenleg 0 töredezettséget ír. defraggler ssd-nek látja, és 19% töredezettséget ír rá.
    Qbit pedig erősen korlátozva van. 11 torrent van bent, már nem tolom ezerrel. globálisan 50 szál, torrentenként max 5. Én is erre gondoltam először, ezért le is állítottam, nagyon minimálisat esett vissza filmindítás után az usb hdd terhelése.
    FHD alatt sose volt eddig gond. UHD óta van probléma. Érdekes, mert UHD akkor is megakad, ha a gép mást nem csinál, és nem is nézi más a plexet. FHD alatt amikor futott a torrent, ~1200 torrent mellet, és 2-3-an nézték a plexet, se akadt meg.
    Lehet tényleg töredezettség gond? Mondjuk mindjárt ki tudom zárni,átrakom a 2TB SSD-re,és (igaz usb3 szintén), de tesztelem. :U

    [ Szerkesztve ]

    havri

Új hozzászólás Aktív témák