- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberb0b
tag
Idáig nem is tudtam róla, de a cikk alapján hasznos kis program, úgyhogy töltés lefele
♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠
-
Csabee.
nagyúr
jó cikk jó program de osztom az előttem szóló véleményét [link] hogy a képeket kisebbre kellett volna rakni a cikkben.
Üdv: Csabee.
-
proScout
tag
NAGY UP Köszönjük
-
gtamate2
veterán
ez már nagyon kellett! Köszönöm, rengeteg időt spóroltál meg mindanyiunknak
*Sn0w
-
old_artist
addikt
Üdv!
Nagyon ötletes és kreatív program, sokat segítettél vele - grat érte!
Sok ilyet a PH javítására! -
19balazs86
tag
Nem tudom, h Ti zeroflag (#89), mazeltov (#83) hol tanultatok, de tudtommal nem arról híresek az 1etemek, h már az első évben ehhez hasonló tudásra tegyen szert az ember. El tudom küldeni az első év tantárgy tematikáit, bár nem sokat változott 7-8 éve, mert ismerősöm is ugyan ezeket a tárgyakat ugyan így tanulta 7-8-évvel ezelőtt.
Nálunk jelenleg ilyenek az aktuális szakdolgozatok, diplomamunka témák. Mikor végigolvastam a listát mind1ik úgy tűnt, hogy hatalmas érdeklődés lenne értük, szinte megvesznének az emberek. Így sorry, h csak ilyen semmiséggel és senkinek nem kellő programmal állok oda...
Ismerőseim várják hol tanultatok, mert ők is szeretnének még (5 év után) oda menni 1. évesnek, persze csak ha felvételt nyernek, ami nem biztos, mert még nem dolgoztak eleget 1etem mellet...
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
jaja1981
addikt
Köszönjük!
Iszonyat hasznos! -
band1103
őstag
Szóval ez a kis szösszenet csak a windows-t használóknak lesz hasznukra?
Olvastam hogy Linux alatt vannak gondok na meg vannak más népszerű op.rendszerek. Tehát hiába elérhető meg ingyenes meg stb. ha nem (drága) winszarod van akkor szophatsz egy kicsit mert ezt a botprogit használók előnyre tesznek szert veled szemben aki nem winszart használ.
Ha meg meg kell venni egy win-t csak eme progi kedvéért akkor már nem is ingyenes ez a progi.Vigyázat Szvsz köv. Ahogy hackeeeee is írja a "Véleményem szubjektív...."
Mellesleg amióta PH user vagyok ezen íráson kívül nem nagyon láttam olyan címlapos írást amiben egyfolytában reklámozták volna a házigazdák hogy lehet ilyeneket használni és hogy miket lehet és honnan lehet letölteni őket, bár meg van engedve...
Meg is lepődtem amint ezeket a hsz-eket olvastam hogy már régóta és sokan használnak botprogikat amiket a házigazdák még engednek is. Ha ez a cikk nem lett volna akkor most erről is lemaradok, de ez nem sírás a részemről mert csak én tehetek róla hogy napi8óra, heti 6nap munka és családi teendők mellet nem vagyok olyan PH! függő hogy a PH! összes fórumát ismerjem csak azért hogy le ne maradjak valamiről. Úgyhogy bocsánatot kérek minden PH!-t valóban lakó usertől hogy normális életet élek a való világban.[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
Sianis
addikt
Forrást lehet kapni, lehet, hogy portolnám Linux-ra a dolgot?
Sianis
-
szabage
tag
válasz 19balazs86 #107 üzenetére
vigyázat szóimétlés!
Először is köszönet a programért, mert én pl lusta vagyok ilyenekhez
MÁS:
Ebbe a progiba télleg van munka(inkább pepecselősebb mint technikai sztem),és nem hiszem, hogy le akarták szólni a programodat, de elmondhatom hogy nálunk másod éven ilyen beadandók vannak (igaz java/c++).
Az is tény hogy láttam már én is ingyenes blogrendszer bemutatót szakdoliba, valamint ha lehet én is egy hello worldot adnék be mert az nem sok munkaEzt ne vedd kérlek támadásnak, és még1szer ezer köszönet a progiért!
[ Szerkesztve ]
-
ruti
Közösségépítő
okos a gondolat, az UP-olás segítése mellett, vagy azon túl inkább a hirdetésfigyelés, privikről értesítés a hasznos
a kritizálóknak igaza van abban, hogy a hsz-ék privikről viszont eddig is kaphatott mindenki azonnali értesítést mail-ben, tehát ebben nem hiányt pótló a prgörök kérdés:
ha valaki keres valamit, az up szerinti első terméket megveszi, és nem böngészi át a feladási sorrendben ugynolyan termékeket? magyarul: a mindig felül lévő hirdetés tényleg akkora előnyben van az "egyszer feladotthoz"képest?
szvsz a válasz:
ha valaki konkrét terméket keres, ugyis végignézi a közelmúlt hirdetéseit
a szem előtt lévő hirdetésnek az az esélye, h az általános érdeklődő/látogató figyelmét kelti fel.
ki a több látogató a hirdetési oldalon: aki konkrét TERMÉKET keres, vagy csak böngészik, és a jó vételre lecsap? ez határozza progi létjogosultságát!hosszúra sikerült a gondolatmenet, de hsz lényege:
jó ötlet a progi, okosság
viszon az adathalászat kockázatának kizárása SZÜKSÉGES
PH staff mit szólna hozzá, h az oldal hivatalos segédprogramja lenne? akkor biztos mindenki bátran használnáSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz band1103 #110 üzenetére
Ha a fórumot figyeled már néha néha, hogy melyek az aktívabb topicok, úgyis észre vetted volna. Itt nem is úgymond a reklámozásról van szó, csak a készítő írt róla egy blogot, hogy még többen észrevegyék, használják, azok akiknek szükségük van rá.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Abban hiánypótló, hogy ha nem használsz mail klienst, mint pl. én, mert nincs rá szükségem. Akkor nem kell böngészőt, mail fiókot nyitogatnod, hogy megnézd, hogy van e privid esetleg, vagy hozzászólásod a termékeidhez, hanem csak fut a progi, és az alapján tudod figyelni, mint beszéltük lejjebb, kényelmesebb.
Hát pl. én nem is szoktam olyan hirdetőre ráírni, aki nem up-olja a termékét, sőt ha megnézem az adatlapját, látom hogy szinte be sem lépett az oldalra azóta, hogy feladta, akkor meg végképp.
Szükséges, ezt is leírtam már, a program eredeti topic-jába már valaki írta, átnézte a progit, nincs benne semmi. Meg most őszintén, mint érne pl. a TE felhasználóneveddel, jelszavaddal, mond már meg légyszives..
Véleményem szubjektív...
-
Prof01
veterán
Egy hónapja használom kb. és nagyon meg vagyok vele elégedve!
Szép munka!Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
AXisBOLD
addikt
köszi, nagyon jó kis progi.
kár hogy már eladtam mindent
Aurea mediocritas
-
Konflikt
addikt
válasz hackeeeee #115 üzenetére
Abban hiánypótló, hogy ha nem használsz mail klienst, mint pl. én, mert nincs rá szükségem. Akkor nem kell böngészőt, mail fiókot nyitogatnod, hogy megnézd, hogy van e privid esetleg, vagy hozzászólásod a termékeidhez, hanem csak fut a progi, és az alapján tudod figyelni, mint beszéltük lejjebb, kényelmesebb.
nemigaz, abban sem feltetlenul hianypotlo. en sem hasznalok mail klienst (a cegesen kivul), megis egybol latom, ha jott mail, pedig weben nezem a leveleket. ugyanis a legnagyobb levelezokhoz mar van szamtalan notifier app/addon/akarmi, ami egybol ugral/forog/villog/zenel ha erkezik mail. e.g. yahoo notifier aztan itt a gmailhoz egy notifier winre, ez pedig a foxi addonos gmail notifier.
es igy tovabb.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
band1103
őstag
-
Konflikt
addikt
válasz band1103 #122 üzenetére
terheli a netet? arra a ~2 kb-os noreply mail-ra gondolsz, amit a ph kuld? (amugy van olyan opcio, hogy csak az elso privatrol kuldjon mailt a ph, igy ha 30 pm-et kapsz, is csak 1 db 2 kb-os mail "terheli az internetet")
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
geprombolo
őstag
Nekem nem akar felmenni XP Home SP2 alá. Elkezdte a telepítést, feltette a win installert, restartolt a gép, aztán először nem bírta feltenni a korábban már egyszer letöltött .net xart, azt feltoltam kézzel, újraindítottam a telepítőt és ez fogadott:
Unable to install or run the application. The application requires that assembly System.Data.Entity Version 3.5.0.0 be installed in the Global Assembly Cache (GAC) first.
Please contact your system administrator.
Most mi van? Én vagyok az admin, nem adok magamnak admin alatti jogokat, emrt nem. Mi a hiba? Köszicmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
gabe_
őstag
Nagyon hasznos kis progi, köszönjük!
Sovány szakácsban sose bízz!
-
dabadab
titán
válasz band1103 #127 üzenetére
Megis, hogy a fenebe tudna megnezni maskepp azt, hogy van-e uj PM? A PH nem ad pl. XML RPC feluletet, nincs valami minimal checkpm.php, ami mondjuk visszaadna par byte-ban, hogy hany darab uj PM van, semmi, csak az, amit az egyszeri user lat, igy aztan ezek a programok is kenytelenek ezt hasznalni es az emberi olvasasra szant HTML-bol kibogaraszni, hogy mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Konflikt
addikt
válasz hackeeeee #128 üzenetére
szived joga mas attol meg hasznalja/hasznalhatja az addonokat.. de emlitettem egy win-es notifiert is amugy..
mod:
a lenyeg, amiert reagaltam a kommentedre, h ez a pm jelzes nem ujdonsag, nem hianypotlo. aki nemhasznal email klienst, es weben intezi a leveleit, az sem marad le semmirol a fent emlitett notifier-ek segitsegevel.[ Szerkesztve ]
-
band1103
őstag
Figyelj én nem értek hozzá ezért volt kérdés a kérdés és nem több.
Én arra gondoltam hogy amikor új pm.-em van akkor én azt látom hogy megjelenik egy jelzés az oldalon piros betűvel és én hozzá nemértő azt hittem hogy ez egy olyan dolog amit a progi készítője összefogva a PH! készítőivel be tudott építeni a progiba és így talán nem kell letölteni az egész oldalt ha új pm.-t keres a progi csak veszi azt a kis adatot mit a PH! küld neki a bejelentkezett user új pm.-éről. De ezek szerint nem így van, hát bocs."A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
g@bo
nagyúr
köszönöm.
-
-
Konflikt
addikt
nem a terhelesrol van szo. ki hitte volna h a notifier bejelentkezik a mailboxba..
ezt csak band1103 vetette fel. hanem arrol hogy ez ujdonsag, meg hianypotlo feature lenne az upperben. erre reagaltam. es mivel aki weben levelezik, es notifier segitsegevel kvazi levelezo kliens gyorsasagaval er fel, igy a ph pm-ekrol nem marad le az user. (felteve ha email kudes a ph-n be van allitva)Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
geprombolo
őstag
válasz hackeeeee #133 üzenetére
Valami wines huncutság lesz a dologban. Sose szerettem ezt a .net dolgot, most is lerántott 75 megát, mert még a 2.0 se volt fent a gépen, hát azt is felrakta, aztán a 3.0-át, aztán a 3.5-öt. Eleve nem értem, hogy egy ekkorka progi miért kell a .net-en keresztül menjen. Nem lehet ezt kikerülni?
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
ruti
Közösségépítő
válasz hackeeeee #115 üzenetére
futó mail kliens nélkül is kaphatsz értesítést bizopnyos webmail-es fiókokról
a hirdető nem feltétlenül UP-ol, míg el ment a cucc
ha tárgyal (akár többekkel) privátban, és lát potenciális vevőt, miért UP-olna? lehet, még hsz-t sem tesz a közösbeigazad van, biztos nem az ÉN felhasználónevem kell valakinek (pedig én még majdnem a PIN-kódomat is kiílírom az adatlapra ), de vannak itt, akiknek bizony sokat lehet ártani, keresztbe tenni, üzletét és hírnevét rontani...
nem magunkból indulok ki
örülök, h nincs ilyen veszély és gyenge pontpersze én is kipróbálom a progit, nem akrtam az érdemeiből levonni, egyértelműen HASZNOS, és ez a lényeg
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Alpi
tag
iPhone-ra tervezitek a program elkészítését???
Hippopotomonstrosesquippedaliophobia: félelem a hosszú szavaktól...
-
-
borg315
aktív tag
válasz Dr. Romano #74 üzenetére
1. szvsz a muszaki tartalma nem eleg utos ahhoz h diplomamunka lehessen belole. huuuuuha, listaz aprokat, es kuld egy requestet egy uphoz.
2. a celjat tekintve nem az uppolas resze zavar, hanem h 1 oldal 1 aktualis allapotara mukodik afaik. ez imo verszegeny egy diplomamunkahoz. -
Timyyy
őstag
Szép kis ötlet, és jól is sikerült! Ezekszerint még van olyan suli ahol tanítanak is
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
VIBO
őstag
Thx és respect!
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
törölt tag
Windows XP SP3-as verzióm van, felraktam a .net Framework 3.5-öt, de nem akar feltelepülni a progi.
Ilyen hibaüzenetet kapok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #57833216 #148 üzenetére
most kaptam az infót, hogy nem mindig települ fel, ezért manuálisan kell telepíteni.
én most telepítem, úgyhogy 10 perc múlva kiderül.
amúgy itt a hsz -
törölt tag
Unable to install or run the application. The application requires that assembly System.Data.Entity Version 3.5.0.0 be installed in the Global Assembly Cache (GAC) first.
Please contact your system administrator.akit ilyen hibaüzenet fogad, annak manuálisan kell telepíteni a net frameworks 3.5-öt
valszeg msn zavarhatott be, mert tegnap amikor telepítettem a ph upper installját, akkor nem jelezte, hogy zavarná az msn, most amikor manuálisan telepítettem, egyből nyekergett, hogy zárjam be.
aztán lehet h hülyeséget írtam, de nálam csak ennyibe különbözött a 2 install.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest