- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biomokus
tag
Mekkora jóság! Nagyon hasznos programnak tűnik. Köszönöm!
-
aero.
veterán
MUST HAVE
Köszönjük, nagyon hasznos
-
viszta99
tag
Végre,ez nagyon tetszik!!!!!
-
CSorBA
őstag
Áhh ki is próbáltam Nagyon klafa.
-
MODERÁTOR
Ugyan én nem túl sokat hirdettem eleddig, de minden tiszteletem a tied, hatalmas ötlet volt. Nagyon jó a megvalósítás, remélem diplomamunkának is kitűnő lesz.
<-ƘƘ->
-
Winner_hun
titán
Az írásban a képeket lekicsinyíthetted volna és kattintásra bejöhetne a teljes méretű kép, jobban nézne ki az írás
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
aram01
nagyúr
Tetszik kipróbálom,köszi
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
titán
Ezen program hasznalata nem serti a hazirendet?
-
<NewL>
addikt
maximális riszpekt
kellett márThere's an app for that
-
19balazs86
tag
Én is köszönöm az eddigi hozzászólásokat
Használjátok nyugodtan egészséggel -
hackeeeee
Jómunkásember
Na igen, a képeket kicsinyíteni kéne, mert kicsit kilógnak.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Atis707
tag
Szép, jól átlátható program.
De a házigazdák jóváhagyják az ilyet? -
janos666
nagyúr
Jó kéréds, nekem hasonlóak az aggájaim.
Az szép, és jó dolog, hogy te önszorgalomból olyasmit csináltál, ami egyeseknek hasznos, és ingyen odaadtad nekik.Viszont, az már csak fél lépésre van egy autobot szerűségtől. Ha úgy vesszük, akkor ez a program előnyhöz juttatja használóit a többiekkel szemben (azokkal, akik rendeltetésszerűen használják a hardwareaprót, nem segéddel).
Mindaddig nem rizikós kérdés, míg ingyen beszerezhető, mert bárki elérheti, és akkor megint kiegyenlíti a hirdetők esélyeit, de mivel nem szabványos, a PH által ajánlott és közzétett program, így nem is jut el mindenkihez.
Szóval hátránnyal indulnak azok a hirdetők, akik mankó nélkül indulnak neki.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
hackeeeee
Jómunkásember
Annó meg volt kérdezve, annyit írtak rá, hogy saját felelősségre használja aki használja. De más átnézte a programot, semmilyen felhasználói adatot nem küld sehova sem.
Ajánlatos végigolvasni a program "régebbi"saját topic-ját, ott ez ki lett beszélve.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
janos666
nagyúr
Az ingyent úgy értettem, hogy a készítő nem kér érte pénzt, így akárki elérheti (kisebb a megkülönböztetés, kinek van és kinek nincs botja, mert bárkinek lehet ingyen, ha nem tetszik, hogy a többiknek van...)
Persze marad probléma:
Én például nem szeretném használni! De kénytelen leszek, különben hátránnyal indulok a botosok ellen...[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
hackeeeee
Jómunkásember
Miért lennél hátránnyal? Úgy up-olsz, ahogy akarsz... aki bizonyos hirdetést keres, az úgyis megtalálja amit keres.
Régen is kb. talán pár mp-ig volt látható egy hirdetés, ha up-olta az ember, mert mindig mindenki nyomta felfelé a sajátjait.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
janos666
nagyúr
válasz hackeeeee #19 üzenetére
Valami előnyt csak nyújt a program, különben nem használná senki.
Már az is előny, ha egyszerűbben és kényelmesebben csinálja meg ugyanazt, ami nekem tovább tart, fárasztóbb, így ritkábban teszem meg.És, mint írtam, ez már csak egy leheletre van a teljes automatikától, hogy bekerüljön egy intervallum, hány óránként csekkoljon és uppoljon magától, kattintás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
19balazs86
tag
Igazából szerintem inkább csak neked mint használónak olyan előny, h nem kell szenvednek a sok hirdetés UPolásával és 1ébb dolgokkal. Másnak annyira nem teszel keresztbe hisz most mennyien tolnap már percenként UP-ot. Valaki úgy is mindig megelőz. Ez a progi akkor lenne 'szemétség' mással szemben, ha nem lenne UP limit...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nagyon régóta használnak ilyeneket.. Csak eddig nem tudtak róla. Nem tűnt fel sosem, hogy néha 1szerre sok hírdetés került előre?
Az meg a te döntsed, hogy kihasználod e a kényelmet vagy sem.
Ez olyan, hogy nyaraláskor faházban, vagy sátorban alszol-e...Véleményem szubjektív...
-
19balazs86
tag
-
titán
válasz 19balazs86 #23 üzenetére
Eleve a csoportos upolas mint lehetoseg se szabalyos, mert a forumban nincs erre lehetoseg.
Figy, en ilyet sose hasznaltam es nem is fogok, de nem vitazok.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz 19balazs86 #23 üzenetére
Meg az oldal maga is 2 up-olást enged/nap... Kommenteket írogatni meg nem sok értelme lenne.. Mert ugye nem feltétlen mindenkinek úgy van beállítva az oldal, hogy a legfrissebb kommentel rendelkező hirdetéseket tegye előre.
Véleményem szubjektív...
-
Konflikt
addikt
válasz hackeeeee #22 üzenetére
a regi ph upper (a dotnetesre gondolok) a domain nev valtozas (amiota hardverapro lett az aprohirdetesek szekcio) ota nemmegy. azota en nemtalaltam ilyen progit. szval ha szted van mukodo, akkor be is linkelheted.
mod:
az uj uppolo programert pedig grat a keszitonek! mar regota vartam h vki ujra keszitsen egyet. a regit is szinte a kezdetektol hasznaltam. este le is csekkolom[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Konflikt
addikt
mert ne lenne szabalyos? egyet mondj, ami szted nem megengedett.
a program semmi olyat nem csinal, amit te magad ne tudnal megcsinalni itt a hardverapron. max a program segitsegevel bizonyos muveleteket gyorsabban vegezhetsz el.Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Konflikt
addikt
válasz hackeeeee #29 üzenetére
ja latom ez a program, es a topicja par hete van.
en kb 1,5-2 eve hasznaltam ez a progit, a topicja itt van. az mar sajna regota nemmegy, (domain nev valtozas miatt, amit fent emlitettem) es a keszitoje sem foglalkozik vele mar regota
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
malwy
senior tag
Remek program, ki is próbáltam. Bár így utólag, nem ütközik aggályokba, hogy nem hozza be az oldalon megjelenő hirdetéseket? Azok a drága szponzorok... Az előny, meg, hogy aki ilyen progival rendelkezik az szvsz 20 hirdetés fölött jön meg minimum. Gyakorlatilag bárki elvégezheti ezt manuálisan, és úgy is csak napi 2 up megengedett.
-
janos666
nagyúr
program segitsegevel bizonyos muveleteket gyorsabban vegezhetsz el.
Épp ez az indok...
Aki használja, az előnyben van ahhoz, aki nem használja.De mindegy, nem akartam én ebből nagy vitát, ha akarnám se tiltathatnám be, mert nem is lehetne tűzzel-vassal sem (nehéz lenne szűrni). De ha tehetném, akkor se akarnám, csak felvetettem az agállyaimat, hogy azért ne legyen ilyen mosolygós a topic, mikor nem feltétlenül olyan örömteli hír ez.
Mármint az a része, hogy mit csinál a program, maga a programozó csak alismerést érdemel, ahogy korábban már leírtam...
-
RootRulez
félisten
Nem értem az aggályokat, miért előny ez mással szemben? Aki annyira benne van, félpercenként frissíti a priviket... Meg ugye be lehet állítani, hogy e-mailt kapj privi esetén, vagy amikor hozzászólás érkezik egy hirdetésedhez. Ilyen alapon ne használja senki ezeket a funkciókat és hozzá pop3 progikat, mert igazságtalan előnyre tesz szert... Nekem egy hónapja fut, nagy megelégedésemre, nem maradok le privikről, így pörögnek az üzletek, nem kell frissítgetni az oldalt, hogy van-e valami.
Maximális tisztelet 19balazs86 fórumtársnak, hogy időt és fáradtságot nem sajnálva megírta nekünk ezt a programot! Sőt az esetleges kívánságainkra is odafigyelt és azt szem előtt tartva folytatta a későbbi fejlesztéseket.
De azért Athlon64+ kollégának is köszönjük az odab@szós oldalt és a pingvint
═════════════════════════════════════════
-
Fecogame
veterán
Jó kis progi, gart!
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Konflikt
addikt
Épp ez az indok...
Aki használja, az előnyben van ahhoz, aki nem használja.ez eleg gyenge es bena indok. aki nem nez kurol a ph-n, az magara vessen. kul is csak ez azoknak elony, akiknek mondjuk szamos aprojuk van, nem 2-5 db.
inkabb orulni kene a fejlesztesnek, h vki a szabadidejet aldozza arra, h a ph user-ek bizonyos muveleteket gyorsabban tudjanak a progi segitsegevel vegezni. ez en inkabb fejlodesnek neveznem, nem aggalyosnak..
-
viszta99
tag
Használom,s nagyon jó,úgy működik,ahogyan azt elvártam,mindenkinek ajánlom !
-
vally
csendes tag
OS X re nem lesz?
Regisztráció dátuma: 2002-08-07 22:00
-
Nekem nem ment fel Ubuntura (mondjuk a wine akarja futtatni, nem tudom miért).
(Maga a Linuxom gond nélkül viszi a -net cuccokat, csak a franc tudja, valószínű 2.0 -val fordítottam, amikor azt próbáltam ki, hogy Windowson fordítva hogy mennek a progik...)Kár, mert hasznos lenne nekem is!
Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz 19balazs86 #40 üzenetére
Na majd kipróbálom jól hogy lefordítok valami 3.5-öst és lefut-e?
De szerintem le fog, csak az a baj, hogy ezt a setupot nem a Linux akarja futtatni, hanem a wine. Wine-al meg nekem nem mennek a .net dolgok, viszont a Linuxon csont nélkül.Mutogatni való hater díszpinty
-
fiATHaLON
őstag
Le a kalappal előtted és sok sikert az életben!
Nem hogy hasznos a program, de még kinézete is van... -
harry
veterán
Szóval hátránnyal indulnak azok a hirdetők, akik mankó nélkül indulnak neki.
Jaj ne fárasszuk már egymást, majd akkor nekem a kis kezemmel kell az UP-ra kattintani, jaj de rossz
Nincs negatív oldal. Senkinek sem lett rosszabb, csak van, akinek jobb lett. Annak lehet kényelmetlen, aki linuxos, és sok aprója van, és kézzel kell uppolni - mint eddig. Na és? Akkor inkább legyen rossz másnak is, ha nekem nem lehet, vagy mi?A napi up limitet ez sem lépheti át, és a házigazdák is tudnak róla, innen kezdve nem ütközhet szabályokba.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
félisten
Olvastam már erről! Ez nagyon jó, de mi van a jelszavammal ami PH-hoz kell? Csak akkor lehet upolni, ha be vagyok lépve. Jelszavammal mi lesz? Ki tudja ki nem?
Marad a manuális UP egyenlőre.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Dr. Romano
veterán
Így van!
Ez egy eszköz, amit akárki használhat. Ha valaki nagyon úgy érzi hogy hátrányban lenne ha ő kézzel uppol, akkor töltse le és használja, ha már megvan a lehetőség. Ha pedig nem él vele és még mindig ugyanazt érzi, akkor magára vessenEz....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
puttputt
őstag
válasz Kolondrum #44 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy a PH oldalán keresztül léptet be, mivel ha rossz jelszót írsz be (egy addig nem beírt felhasználóhoz), akkor kiírja, hogy rossz. Ezek szerint nem gyűjti be az adatokat, hanem lekéri valahonnan.
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
BloodyEddie
őstag
A PH Upper megváltoztatta az életem, mostantól egy kattintással bármit megtehetek a hirdetéseimmel Köszönöm Keresztúri Balázs
-
borg315
aktív tag
1. virágozzék száz virág, ha valaki ilyen programot akar csinálni, csinálja.
2. nem tudom, h a ph! oldal engedi-e/szereti-e ha külső tool-ok vezérlik. a tippem: nem.
3. nagyon szomorú lennék, ha egy ilyen célú és bonyolultságú a programot elfogadnák Mo.on diplomamunkának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest