Új hozzászólás Aktív témák

  • izisz

    senior tag

    válasz Oppenheimer #3877 üzenetére

    Előre bocsájtom, semmi közöm mobilemanhez, csak pár üzenetet váltottam vele eddig.
    Nem magánszemélyként csinálja, ez biztos. (ahogy micafighter is írta)
    Azért csevegtem vele, mert ugyan jó poén ez a meghívó rendszer egy bizonyos pontig, de a tény az, hogy bármit mondtok itt, azért nem annyira könnyű meghívóhoz jutni, ha az ember nem annyira "szociálishálófüggőinternetelőttülökegésznap" beálítottságú. Normálisan az ember kiválaszt egy terméket és amint ez megvan, megveszi; miért? mert szüksége van rá. No itt az "azonnal" dolog kiesik.

    mobileman kínai telója mennyiben is tér el?
    - kínai piacos? az összefoglaló szerint nálunk nem számít
    - 1 év gari? ám az itt helyben intézve. Páran hivatkoznak az EU-s 2 évre - de ha nem tévedek, még közel sincs kint a telefon a piacon 2 éve, így nincs tapasztalat arról, hogy a 2 év kikényszerített garanciát hogyan fogja betartani az OPO (igen, ahogy olvastam, ezt csak "muszályból" adták meg, eredetileg nem akartak 2 évet EU-ban). Tehát szerintem az a 2 év egyelőre hasonlóan "megfoghatalan" ígéret, mint akármelyik kereskedő 1 éves helybeli garanciája (egyéni véleményem, lehet vitatkozni).
    - ár? elenyésző difi van az EU-shoz képest
    Na de mindenki ott veszi, ahol tudja és szeretné, de az tény marad, hogy míg a meghívós út egy "játék" türelmeseknek, addig a kínai vásárlás azonnali eredménnyel jár. Személy szerint én is meghívóra várok még, de már nem sokáig. Ha rövidesen nem történik csoda, inkább választom a vásárlást, mint a további várakozást - megintcsak egyéni preferencia. :K

Új hozzászólás Aktív témák