Új hozzászólás Aktív témák

  • heidrich

    senior tag

    Sziasztok!

    Én is szeretnék a kis közösség tagja lenni egy OnePlus One készülékkel, ez lenne a kiszemelt telefon amit meg szeretnék venni, egyszerűen "beleszerelmesedtem" a designba meg magába az egész telefonba. :) Eddig a G3 is szóba volt, hogy azt veszek. iPhoneról jönnék most, sok droidom volt már egyszerűen hiányzik a rendszer és a nagy méret...

    Mivel nem régóta ismerem ezt a gyártót és kevés dolgot tudok még ezért lenne néhány kérdésem azok felé akik már rendeltek ilyen készüléket, vagy akik szimplán jobban tudják mint én :)

    1. Ha jól tudom rendelni egyenlőre meghívós módszerrel lehet a hivatalos weboldalról.
    A kérdésem, hogy ha valaki küld nekem 1 meghívót akkor ezt gond nélkül meg tudom rendelni Magyarországról is és ki is szállítják? Ha igen akkor a készülék Kínából érkezik vagy esetleg az EU-ból? Van-e esetleges pluszköltség a szállítási díjon kívül? Mennyi idő a kiszállítás?

    2. Azt láttam a rendelés meneténél, hogy Paypalon keresztül kell fizetni, mennyibe jön ki összesen Ft-ban a készülék? 16gb és 64gb ára egyaránt érdekelne, az oldalon csak ugye dollárban van megadva.

    3. Garanciás ügyintézés hogyan történik Magyarországról? Mennyi a gari időtartalma?

    4. Van valami hátránya a készüléknek a Magyar hálózatokon? (Pl. Telekom LTE hálózat)

    5. Láttam Hardverapron is hirdetést van egy tag aki ilyen telefonokat szerez be, vadi újakat, 100/115e Ft-ért (16/64gb) Érdemes innen venni esetleg mert megbízható az eladó vagy inkább a weboldalról közvetlenül vegyem ha sikerül szereznem meghívót?

    6. Jól látom, hogy 16gb csak fehérben és a 64gb csak feketében érhető el? Az oldalon így mutatja de bővebb infót nem találtam.

    Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni ebben a néhány kérdésben mert ha minden jól megy hamarosan megrendelném a készüléket. :)

    Előre is köszönöm a segítséget!

    Üdv.: Dani.

    iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1

Új hozzászólás Aktív témák