Új hozzászólás Aktív témák
-
trouble
senior tag
Az olvasó módot csak én nem találom, vagy nincs ?
-
s4tch
veterán
Helyetted ki döntse el? Szerintem nem vészes. Engedélyezed az usb hibakeresést, feltelepíted a minimal fastboot & adb-t, elindítod utóbbit rendszergazdai jogokkal, usb-n keresztül összekapcsolod a pc-t a telefonnal, majd konkrétan a duo eltávolításához kiadod a
pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.tachyon
parancsot. Megvan 3 perc is összesen. Minden további program eltávolítása néhány további másodperc, ha kideríted a csomag nevét. Utóbbi egy egyszerű <program neve> android package name google kereséssel is megtalálható, ha esetleg valamiért nem áll kézre, hogy adb-n keresztül listázd ki őket. Szerintem fél óra alatt ki tudod gyomlálni a telefont.
De ha mindezt bonyolultnak találod, akkor használd ezt a segédprogramot. Ez tartalmaz grafikus felületet is.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
Hajrá, menni fog. Még annyit, hogy a Nord 2 telegram csoport szerint ezeket lehet bátran törölni:
pm uninstall --user 0 com.google.android.videos
pm uninstall --user 0 com.google.android.apps.docs
pm uninstall --user 0 com.google.android.apps.tachyon
pm uninstall --user 0 com.google.android.apps.googleassistant
pm uninstall --user 0 com.heytap.cloud
pm uninstall --user 0 com.google.android.apps.nbu.files
pm uninstall --user 0 com.redteamobile.oneplus.roaming
pm uninstall --user 0 com.google.android.apps.wellbeing
pm uninstall --user 0 com.oneplus.chargingpilar
pm uninstall --user 0 com.oneplus.account
pm uninstall --user 0 com.oneplus.membership
pm uninstall --user 0 com.oplus.multiapp
pm uninstall --user 0 com.oneplus.opwlb
pm uninstall --user 0 com.google.android.projection.gearhead
pm uninstall --user 0 com.google.ar.lens
pm uninstall --user 0 com.google.android.apps.nbu.paisa.user
pm uninstall --user 0 com.google.android.tts
-
Bass
addikt
Sziasztok van műgödő nem szaggató gcam erre a telóra? A másik hogy biztonsági vagy főverziós feissítések milyen sűrűn jönnek? Februári az utolsó.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
trouble
senior tag
Folyik még mindig a belakás újabb szembesülés amire nem találom a megoldást :
nem kapok üzeneteket a Revolut-tól, ez néha kellemetlen bankolás közben! Kerestem a lehetőséget az értesítések beállításánál de csak ezt találtam, és továbbra sem jelenik meg
semmi üzenet, csak az appon belül, ha megnyitom ?[ Szerkesztve ]
-
Chcsaba
csendes tag
Hello,
Problémák lennének: a teló feloldási képernyője mire bejön kb. 5 másodperc. Az automatikus fényerő szabályozás sem működik valami stabilan, mindig középen van tök mindegy milyen fényviszony van. A képernyő nem forog el, hiába van bekapcsolva az automatikus forgatás.
Valami ötlet anélkül, hogy az alap beállításokat visszaállítsam?
-
Chcsaba
csendes tag
válasz rush0205 #873 üzenetére
Nekem még a Blue & me nem működik jól a telefonnal. Mikor megvettem működött, de most egy ideje nem jó. Csatlakozik az autóhoz a telefon, tudok hívást indítani és fogadni is, de a beszélgetést már csak a telefon hangszórón tudom lebonyolítani.
Hogy mi lett vele? Újra párosítást csináltam többször is, de semmi haszna. -
galgo76
csendes tag
Üdv, olyanra keresnék választ hogy ikonokon lévő értesités pöttyök helyett értesítés számlálót be lehet e állítani valahol, mert eddig még nem bukkantam rá. Köszönöm
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok.
A mai frissítés óta, csak nekem csinálja, hogy a bekapcs gombra nehezen éled fel a kijelző?
Köszönöm.""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
Albigator
őstag
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés MediaTek Dimensity 1200 prociról.
Jókat hallani róla de van valami negatívuma esetleg? Főleg támogatás szinten értem ezt a Qualcomm SOC-okhoz képest.
Mert eddig csak Snapdragonnal volt tapasztalatom (OP5, 7T Pro, 8T) és bizony előjöhet a kérdés több esetben:
-VoWifi/VoLTE mókolás, pl diginél
-G-cam
stb"Gyári hangrögzítő aktiválása hívásrögzítésre" itt is működik még?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát, gyerekek… soha többet OnePlus… a fent említett bugok nálam nagyrészt kijöttek Kikapcsolhattam éjszakara (nem javult meg), csináltam FR-t is, de azzal se lett jó. Nem tudom, milyen volt a régi OnePlus márka, de iPhone-hoz képest ez a szoftver egy vicc. Ha ilyen egy OnePlus, amitől elvannak alélva az emberek, milyen lehet a többi droidos telefon? Részemről ez egy vicc, főleg ezért az árért. Lepasszolom a gyereknek játék telefonnak (másra úgyse jó) én meg nézek valami mást.
-
pitiless
senior tag
válasz #67410688 #888 üzenetére
Nekem előtte 7T Pro volt, számomra semmi zavaró hibája nem volt. Ez ahhoz képest egy ipari hulladék. Hardveresen jó lenne (gyorsabb, mint a 855+), de szoftveresen inkább hagyjuk. Egyik barátomnak 8T van, a 12-es Android verzióig panaszmentesen használta. Amióta frissült, azt mondja, hogy katasztrófa. A legutóbbi hotfix kinyírta a Google Payt. Elment Carl Pei a cégtől, a szorosabb összefonódás az oppoval, meg ki tudja mi van még a háttérben. Régebben azért kevesebb telefonjuk volt, a tavaszi meg az őszi T modell. Most hegyre halomra jelentik be az új modelleket és családokat. Nord, Nord N, Nord CE, Nord CE light, Ace... És ezek mellett ott van a fő vonal. Sajnálom, mert a hetessel tényleg jól elvoltam, de ez után semmit sem akarok venni tőlük. Xiaominál is vannak kisebb-nagyobb bajok, kinavítanak egy bugot, jön másik. Samsungom viszonylag régen volt, de ott meg az árazással vannak bajok. A szoftveres támogatás most már egész jó. Magam részéről vettem egy iPhone 13-at. Sírom vissza a Nexus szériát. Lehetett volna külföldről Pixel, de akkor meg nincs rendes hálózati támogatás (VoLTE, 5G, stb.)
-
törölt tag
nem akarom lenezni, vagy szidni a markat. mert nekem maga design (szoftveresen es kulsoleg is) baromira bejon. de ezek olyan gondok amivel nem tudok egyutt elni. lehet oregszem..
-
pitiless
senior tag
válasz #67410688 #891 üzenetére
Szerintem nem is azért vettünk terméket tőlük. Nekem a 7T Pro miatt volt egyfajta bizalom. De ez most elveszett és kétlem, hogy egyhamar bármit is hajlandó lennék vásárolni. De beleolvastam a oneplusos fórumba és nem vagyunk egyedül. Hónapok óta fennálló, jelentett hibákkal nem foglalkoznak.
-
pitiless
senior tag
Van egy pár.
PSA/Stellantis autókban (a sajátom Berlingo, Bosch fejegység)
Suzuki Vitara/SX4 S-Cross (Bosch fejegység)
De az OP fórumon panaszkodtak Mazdákra, VAG fejegységekre, stb.Más telefonokkal meg működik hiba nélkül (próbáltam 7T Pro, Nord CE, 8T, Xiaomi Mi 11 Lite 5G, Lenovo M10Plus FHD tablet).
-
Dello79
aktív tag
Tudtok tok-ot ajánlani a telefonhoz ? ha mágneses, az sem lenne baj
Ti mit használtok ?
-
trouble
senior tag
Vkinek ötlete :
az utóbbi néhány napban, ha értesítésem van, fehéren villan fell a kijelző,
(sötét téma használata dacára),ez korábban nem volt, és engem momentán nagyon idegesít,
háttérképet, órastilust,canvast váltottam, de semmi nem oldja meg,ötlet !?
Köszönöm. -
mrThomi
addikt
Sziasztok.
Kijött már a telóra az Android 12 ? Pár hónapja használtam már Nord 2-t igazából elégedett voltam vele, most lehet lecsapok egy Pac man editionre
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest