Új hozzászólás Aktív témák
-
petya2012
őstag
Sziasztok
Beléptem a klubba egy 8/128-as szürkével.Itt a duplakoppos képernyőzár nincsen vagy esetleg widget?
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok, telefon vásárlás előtt állok. A kiszemeltek Oneplus 8t, Oneplus Nord2, Xiaomi 11T. Esetleg kis infót kérhetek, ki, melyiket venné? /Tudom, elég szubjektiv, meg nem mérvadó Nord2 csopiba feltenni ilyen kérdést, ennek ellenére megpróbálom./
Oneplus 8T 8/256
-
pitiless
senior tag
válasz ruszi_tomi #817 üzenetére
8T első körben. A másik kettőnél mivel Mediatek Dimensity 1200 van bennük szerintem egyrészt az ár meg mennyire lennél kibékülve a MIUI-val. Mondjuk a 11T-re már van A12.
Nord 2-re most indul a closed beta, egyelőre csak indiai variánsokkal lehet nevezni.[ Szerkesztve ]
-
Brillco
csendes újonc
Csak én nem tudok vasárnap estétől hajnali 2 és 3 között ébresztőt beállítani, vagy más is tapasztal ilyet? Bár gondolom, hogy nem sokan akartok ilyen korán ébredni. Nekem mindenesetre szívás.
-
Luksee35
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Vásároltam egy ilyen mobilt. A tököm kivan vele Lassan 3 hónapja nyúzom, viszont... Játék közben nem tudom elővarázsolni a játék módot. De ez csak egy dolog. A másik. Gesztus-vezérlésnél nem működik az egykezes mód sem. Próbáltam a Oneplussal beszélni, de nem értik meg mi a problémám. Szóval tudnátok ebben segíteni, hogy ezekre mi lehet a megoldás? Mindent is kipróbáltam amit javasoltak, de őszintén szólva nem mentem bele mélyebben fejlesztői és egyéb dolgokba, mert én ehhez nyilván nem értek. Vannak még hiányosságok a mobilban, amik annyira nem zavarnak, például animációk kikapcsolása után meghülyül, össze vissza "kapkod" . Köszi előre is a választ
-
Luksee35
csendes tag
Köszi a választ, próbáltam Semmi reakció. Értesítés jön le, vagy épp kilép. Az ügyfélszolis a OnePlus-nál azt írta, ürítsem ki a gyorsító tárat az alkalmazásnál. Mondom melyiket, mert sehol nem működik De tényleg. Meg lépjek be különböző fejlesztői meg ilyen olyan menükbe kódokkal, néztem is mit akar ez, most tényleg egy mezei felhasználó nyilván vágja ezeket...🤦🏻♂️
-
-
Luksee35
csendes tag
válasz pitiless #826 üzenetére
Neee Tegnap este 1 órán keresztül a OnePlus supportal chateltem. Mindent írt a srác, csak azt nem ami a probléma. A többit fel sem soroltam, hogy: Nincs egykezes mód se. Mert amúgy lenne, a széleken kellene lefelé huzni, de akkor jön az értesítés valamint az időjárás. Oké... Ha kikapcsolom az animációkat, akkor teljesen zavaros lesz, össze vissza kapkod. Oké. Kamera, hát... Hagyjuk is, ezért kár volt a Samsung Note 9-et cserélni erre. Külsőre nagyon jó a Nord 2, meg kijelzőben is. De hát ezek a dolgok nem is értem. Frissítés nekem jön, én reklamáltam fórumon, hogy mit hazudoznak, na azóta kaptam kettő darab bug fixes cuccot, ami semmire se volt jó. De ha egyszer van pro játék mód, akkor legyen, ha már annyira sztárolják. Kerestem a tesztben is, hátha elsiklottam fölötte, de nem találtam. Fura nekem ez az egész...
-
pitiless
senior tag
válasz Luksee35 #827 üzenetére
Ebben a topicban én vagyok a feketeseggű, mert csak problémáim vannak a telefonnal. Van néhány dolog, amit szerettem volna használni.
VoWifi: az elején kibírt úgy 2-3 órát, most már nagyjából jó. De a két kártyából az egyiket azért el-el dobálja.
Android Auto: bizonyos fejegységekkel kapcsolódási problémája van. Találtam eddig kettőt, amivel gond nélkül megy. Meg egy csomót, amivel nem. Tele vele a fórum. Van ott minden, Mazda, Skoda, VW, PSA... Eléggé esetlegesen működött, sokszor a fejegységet force rebootolni kellett.
Vásárlás után hetekig nem működött a Gmail szinkron. Ez egyszer csak megjavult, más telefonon ok volt, másoknak ok volt. Gondolom rossz csillagállás alatt próbáltam.
A vércukormérőmet nem lehet vele szinkronizálni. Látszólag kapcsolódik, adat nem megy.Elengedtem a dolgot, a feleségem használja a telefont.
Neki ezek a dolgok nem fontosak, az akkuja jó, a töltés gyors, a candy crush saga meg gond nélkül fut rajta.
A 7T Pro-val semmi bajom nem volt (tudom, tudom, felső kategória, de ezért is pénzt kértek), ezért bátorkodtam a Nord 2-őt megvenni, mert hogy majdnem tiszta android és... -
s4tch
veterán
Sziasztok, én is csatlakoztam pár órája. Android auto nálam egy gyors próba alapján hibátlanul megy, szép a kijelző, használható az ujjlenyomat-olvasó, gyors a töltés, illetve qrvanagy a telefon a Pixel 2-höz képest. Játszani nem fogok rajta, remélem, hogy jóban leszünk.
-
Luksee35
csendes tag
válasz pitiless #828 üzenetére
Nekem a Gmail működik, mázli 😅 Ha valami nem jó, akkor nem jó. Nekem is van iPhone-om. Bár XS max, de elmegy. Nekem alapvetően a kamera ami nem jön be, mondjuk néztem egy 13-ast, annak már valamivel jobb. Szeretek fotózni, nyilván egy telefon sosem fog kiváltani egy profi gépet, viszont sok tesztnél olvasom, hogy nem igazán fejlődnek kamera szinten a mobilok. Valami mindig van, ha a kamera éppen jó, akkor más kaki, vagy fordítva. Pont ezért a Nord 2 csalódás. Pro módban kergetni kell a fókuszt, normálban meg hagyjuk is. Többet vártam, mert nagyon akartam egyet. De nyilván vannak pozitívumai is, de valahogy nem érzem azt az ingert már, mint amikor megvettem. Már rendesen kiidegel 😂 Az 5G nekem mondjuk tökéletes, a vowifit meg kikapcsoltam, mert a rohadék akkor is jelzett, ha repülőgép üzemmódban voltam, amit pont azért használom, hogy ne tudjanak hívni.🤦🏻♂️ 13 minit néztem én is, de most újra pénz... És érted nem mehetsz vissza a telefonnal, hogy egyébként bugos, vegyék vissza, mert kb annyit értenek hozzá,mint én, és ülnek az okospultban a Médiában...😅
-
pitiless
senior tag
válasz Luksee35 #833 üzenetére
A Gmail probléma az úgy szeptember környékén volt, mindenki másnak itt működött. Én bekapcsoltam a szinkront, ez meg kikapcsolta.
Arra meg hogy miért nyígok a vowifi stabilitása miatt talán ez a kép választ ad:Ez az emeleten, ablak mellett készült. A lakás többi részében még rosszabb a helyzet, van, ahol 0. És ez az összes szolgáltatóra igaz.
Én a OnePlustól vettem, elvileg el lehetne állnom a vásárlástól, ha egy hibát, ami akadályozza a rendeltetésszerű használatot, nem javítanak ki. El is kezdtem a folyamatot, küldjek megint logot, arra amire már többször is megtettem. Meg az anyátokat.5G-vel soha nem volt gond, Telekom, Telenor és Vodafone is működött vele. Sem magával a rendszerrel nincs bajom, előtte amíg lehetett Nexusokat használtam. Nem vágyom a csicsára, nem vágyom a csúcskategóriára. Egyszerűen csak működjön.
Ez a jelenség Android Autoval:
https://youtu.be/leQE9RqWYO8
Ez a finomabb verzió, a másik az, hogy pendrivenak érzékeli a telefont és onnantól kezdve egy iPhone is iPodként mutatja magát, CarPlay nem indul. Ez után pár óra pihi vagy force reboot kell. Egy Lenovo M10 Plus FHD tabletre (szintén MTK chipsetes) felraktam az AA-t, hiba nélkül csatlakozott.[ Szerkesztve ]
-
pitiless
senior tag
Állíthatod ezt akárhová. Developer settingsben átállítod, visszaállítja magát. Próbáltam mindent, 1-1 alkalommal működött, aztán kezdi előlről. Mi 11 Lite 5G ugyanezekkel a beállításokkal simán kapcsolódik. Majd csinálok arról is egy videót. Ha csak ennyi lenne, hogy van egy MEDIA ERROR üzenet, nem zavarna. De az igen, hogy nem mindegy, hogy mikor dugod rá és ha épp olyanja van, akkor pendrivenak érzi magát és utána másik telefonnal sem működik, amíg a fejegység újra nem tölti a telefonos részt.
Amikor az autót rendeltem épp 300e lett volna a gyári navi felára, TomTom térképpel. Nem kértem, mert az előző autómban is nagyon ritkán használtam a gyári navit, miután kapott AA támogatást. És sokszor van, hogy menjünk ide, oda, azt sem tudom hol van, kell a navi. Ha ismert helyre megyek, nem foglalkozok vele... -
s4tch
veterán
válasz pitiless #836 üzenetére
Tok nem kavarhat be? Tuti, hogy rendesen a helyén van a kábel? Gondolom, próbáltál több kábelt is... Volt, hogy a Pixel sem akart működni, zsebpiszok miatt nem érintkezett rendesen a kábel, ki kellett takarítani a csatlakozó környékét. Illetve még egy gondolat: nálam a 7.4.6 beta verzió fut, és egyik telefonnal sem volt gond.
-
pitiless
senior tag
-
winbox
senior tag
Én voltam a másik itt a csoportban akinek nem ment az AA. Hidd el próbáltunk mindent. Nekem 2017es S-crossom van, eddig minden telefonommal ment az AA, több pixel teló, több samsung, oneplus 8, majd a Nord-on pedig nem. Nem kábel, nem fejegység gond, szoftveresen cseszték el, amit látom a mai napig nem javítottak, több hibával együtt. De úgy nem lehet használni az aa-t, hogy 3bol egyszer nem indul egyáltalán, a maradék 2 esetben, amikor meg elindul, 10 perc után teljesen lefagy az AA a kijelzőn és újra kell indítani az autót hogy visszajjön. Sajnos a support nekem is olyan hülyeségeket irogatott, hogy el sem hittem, nem is akarnak segíteni. Utána én is iphone-ra váltottam és azóta tökéletesen megy, ahogy előtte az összes többi teefonommal.
Sajnálom, mert amúgy nagyon jó kis telefon volt, nekem sajna az AA/carplay nagyon kell, de ha valaki nem használja ezeket a funkciokat jó vétel lehet továbbra is.
-
s4tch
veterán
Én is sajnálom és meg is értem, ha valakinek kellemetlen. Nekem is fontos az AA, gyakorlatilag minden nap használom, és vissza is küldeném a telefont, ha nem működne. (Egyelőre lekopogom, nem tapasztaltam anomáliát, pedig tegnap 2 hosszabb út is volt, nem csak városi 10-20 percek.) Viszont miután szoftveres a probléma, könnyen lehet, hogy ezek a kis voodoo-k, a fejlesztői beállításokban az alapértelmezett usb kapcsolat átállítása, vagy esetleg az aa béta telepítése működhetnek.
-
Bass
addikt
Miért az? Nálam minden megy flottul,AA is pöpec (gondolom ha probléma van akkor a fejegységeknél lehet valami ) a gmail volt egyedül ami nem frissített a háttérben de nem a teló beállitása volt a ludas hanem a gmai-ben kellett beállítani a szinkronizálást. Nekem ennyi pénzért kellemes csalódás minden téren (s10+ volt az előd). talán a frissitések hiánya zavaró kicsit se bizti frissités se droid 12 de gondolom előbb utobb megérkezik.Nálad mi az a sok hiba amiért ennyire nem szereted?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
pitiless
senior tag
A többi eddig próbált telefon tökéletes volt. OnePlusból 7T Pro, 8T, Nord CE ment pöccre. Hogy ez miért ilyen, nem tudom. Mindent kipróbáltam, hogy működésre bírjam, de még a fejlesztői beállítások alatti módosításokat is elfelejti.
Annyit tudok, hogy a Suzuki és az én fejegységem is Bosch gyártmány. És a Qualcomm chipsettel nincs baja, neg a Mediatek Helios tabletemmel sem. -
Bass
addikt
válasz pitiless #843 üzenetére
Suzukival nem próbáltam,Rönyó,Kia, Hyundai meg volt egyiknél sem volt gond de hogy milyen gyártmányú cuccok vannak bennük nemtom. Mtk pricitól féltem én is (régi szép emlékek 😁) de meglepödtem h a wifihez,BT egységekhez mennyivel gyorsabban és probléma mentesen kapcsolódik. 5 g hálózatot nemtom eddig nem láttam h lett volna (Pécs főleg és telenor)
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
trouble
senior tag
Üdv,beléptem ma én is ide ,egy 8/128-al!
Egyből egy kèrdès ez milyen frissítés,az A12 ? [kép][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest