Új hozzászólás Aktív témák

  • Macika66

    addikt

    válasz adika4444 #3019 üzenetére

    Hogy érted hogy nem lesz benne sok köszönet?

    Pl. úgy, hogy nem a gyári kamera app lesz benne várhatóan.
    A DASH nem a gyors töltésről szól, hanem arról, hogy úgy gyorstölteni, hogy még annyira sem veszi igénybe az akksi celláit a töltés, mint a 2A-es „sima” töltésnél.

    (De én nem raktam még fel nem stock ROM-ot, csak kezdetektől van OP3-am, és olvasgatom szorgalmasan az OP3-as topicot, a tapasztalatokat a 3rd party ROM-okról.)

    Ami biztos, a ROM-olások egy jelentős része amiatt történik, mert egyszerűen megszokta az ember és a kisördög ott motoszkál, hogy nagyon jó, nagyon jó, de hátha van MÉG JOBB... És azután, miután végigpróbált 67 fajta custom ROM-ot, visszarakja a gyárit. Mert belátja (persze csak magának), hogy sem a készenléti idő, sem az esetleges szolgáltatások nem nyújtottak annyi pluszt, ami megérte a lemondásokat.

    De mondom, ezek nem az én szavaim, mások írták.

    Szerintem csak azért, mert a Nexus7-en viselkedik valahogy a gyári ROM, azért nem érdemes élből az OP3T-nél is lebombázni a gyári szoftverkörnyezetet.

    Én – ne haragudj, nem Neked szól – kicsit a játék iránti igénynek fogom fel a ROM-olást. :)

    A korábbi telefonok igen nagy részénél tényleg szinte életbevágó volt, hogy a gyártók által elb...rontott ROM-okat használhatóra cserélni.

    De ez az OP3T ez egy „unalmas” telefon. Csak működik, hiszti, éjszakai kényszer-ROMolás, lefagyás és hasonlók nélkül...
    Volt aki azt írta egy másik fórumban, hogy azért adja el a készülékét, mert neki túl unalmas a készülék... :D

Új hozzászólás Aktív témák