Új hozzászólás Aktív témák

  • silvergod

    őstag

    Sziasztok!

    Ez a fórum kezd elmenni érdekes irányba úgy nézem...mint már írtam is folyamatosan követem az elejétől fogva...volt is kérdésem(és biztos lesz is :) ) mint kívülálló kíváncsi lennék pár dologra hogy megerősítsem magam hogy ilyet vegyek..mint például a megérkező üzenetek(ami számomra például a legfontosabb),vagy netán valami videó a hanggal kapcsolatosan...ezekre válasz vagy nem ,vagy tőmondatba érkezik talán...holott biztos vagyok benne hogy jó pár tulaj olvas a háttérben...és igen nagy segítség lenne ha legalább több ember megerősítené vagy cáfolná a dolgokat...és megjegyzem nem csak nekem ...mindenkinek! ez egy fórum lényege szerintem....mert aki idelátogat lennének kérdései.
    Jön a válasz használd a keresőt! mire? nem fog találni érdemleges választ nagyon ..tisztelet a kivételnek vannak nagyon segítőkész tagok,privátban beszéltem is párral...

    A legtöbb amit itt látni a SOT amit beírhat persze mindenki kinél jó kinél nem,de itt a csillagegyüttállástól kezdve kb. minden befolyásolja...nem is értem ezen hogy vannak páran leakadva..nem lesz 2 egyforma soha!
    A másik a fólia és tok ami hasznos is...addig amíg meg nem kérdezi naponta 10x valaki hogy meddig takar stb....holott le lett írva hogy normális igazából nem nagyon van..majd talán lesz. Itt jogos a kérdés hogy miért nem használ valaki keresőt??

    A másik folyamatos kérdés hogy S7 Edge vagy OP3? Részemről is fennáll a kérdés még mindig nem döntöttem ez vagy az....de érdekesnek tartom amikor a saját fórumán S7 edge ajánlanak vételre?..akkor mégse elégedettek vagyunk annyira csak nem írjuk le? vagy miért?
    De ha a kérdező vagy a válaszoló utána járna egy kicsit is a témának látná,hogy nem ilyen egyszerű a helyzet...
    Ott az S7 kamera kijelző jobb,forma már megint más...kinek mi...igen én is ezt venném ...DE itt a de! ha nem gondolkoznék előre és nem néztem volna több fórumon utána...ott is van probléma az üzemidővel,az indokolatlan random merülésekkel,vannak újraindulások is ami szerintem vicc ilyen kategóriában...és ami miatt nem merek venni igazából hiába néz ki nagyon jól a telefon az a kijelző törése! mert 25-40cm -ről törik szilánkosra és nem csak reped egy csíkban mint régen a samuk...ezt látod a magyar és kinti fórumokon is....vagy ha követed az aprót,vaterát,jófogást stb...jó pár törött darabot találni,vagy elől vagy hátul pókhálósra törve...ezt amikor annyira ajánlgatják valahogy nem írja le senki...vagy nem is tudja? akkor hogyan ajánlja??
    .ennek fényében hiába szebb és jobb pár dologban, nem éri meg az hogy megveszem 250.eft ért és ha törik akkor kb.cirka 92eft! a javítás...ennyiért már majdnem veszek egy új OP3-at.
    Igen és végszóként az ár is lényeg mert lehet nem hozza egy s7e tudását de nagyon megközelíti és ez a tudás nekünk feleannyiba kerül..és ezért inkább elnéznék ezt-azt ha nem olyan jó,arról nem is beszélve hogy a OP3 csapata elég gyorsan reagál a problémákra,és javítja őket.
    Tehát inkább hajlok már az OP3 felé hiába szeretnék egy S7E..és nem a pénz a kérdés....de nem vagyok a magam ellensége mert azt már nehezen nyelném be hogy egy dupla annyiba kerülő telefont,sérülés esetén még +90ezerért javíttassak..köszönöm akkor inkább várok egy kicsit és meglessük a Moto Z Force-t (ami törhetetlen elvileg) és döntök hogy az vagy OP3....

    [ Szerkesztve ]

    Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod

Új hozzászólás Aktív témák