Új hozzászólás Aktív témák
-
1shot1kill
csendes tag
Nyugodt vagyok, nem terveztem Panasonic cuccokat venni
-
Shin Chen
tag
Anno 15 éve nekünk majd' minden Panasonic.
A mostani TV még mindig egy Panasonic Viera plazmatévé. A VHS lejátszó is az volt, meg utána a DVD-lejátszó is.
De sajnos most nem vagyok képben, milyen piaci szereplők milyen helyzetben vannak jelenleg..."A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."
-
nagyúr
Az integrációnak lehetnek technológiai és anyagi előnyei is, és szerintem is erről van szó.
Ezzel együtt attól, hogy ő nem tud róla, még készülhetne erre a Panasonic. A tőzsde miatt egy ilyen információt manapság mindenki titkol, még a vállalaton belül is.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
arty
veterán
már majdnem megijedtem, hogy netán eltűnik a plazmám a falról, de megnyugtatott a cikk....
születhetne egy cikk a samsungról is, olyan is lóg egy a falon és most elkezdtem aggódni érte
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Cassi
őstag
"Megkérdeztük a Panasonic fő marketingesét a problémákról, aki szerint nincs semmilyen probléma, továbbra is nyugodtan vásároljuk a Panasonic termékeket."
-
Tetsuo
őstag
"A konszern elnöke, Kazuhiro Tsuga például a tavalyi Cross Value Innovation Forum 2018 konferencián utalást tett arra, hogy a száz éves vállalat a múltban az otthoni eszközök fejlesztőjeként, gyártójaként vált ismertté és elismertté, de ez a jövőben változni fog."
Ezt elefant írta a múltkor.
-
A termékeink legjavát a búcsú pillanatára tartogattuk.
Szeretnénk ha hosszú ideig jó szívvel és elégedetten emlékezzenek ránk a vásárlóink. Ezért meglepetés akciókkal búcsúzunk. Ha egyszer visszatérünk majd, fogadjanak bennünket olyan örömmel, mintha el sem mentünk volna.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
kőbaltás
tag
Én személy szerint nagyon sajnálnám, ha eltűnnének a piacról. Nekem kb. 30 éve majdnem minden háztartási eszközöm Panasonic. A mosógéptől a DVD felvevő-lejátszón keresztül a robotgépig minden. Mindig sajnáltam, hogy a telekommunikációs piacra nem léptek be (okos telefon, tablet.... etc..... etc).
Megbízható, kitűnő márka! (volt?!?)Tanulj mások hibáiból! Az élet túl rövid ahhoz, hogy valamennyit magad is elkövesd!
-
Tigerclaw
nagyúr
A 8k-s tévéket még jegelhetik pár évig nyugodtan. Még sokáig nem lesz nyereséges ez a terület. Jelenleg az OLED-ben érzem a legnagyobb fejlődési lehetőséget és a hasonló HDR képes panelekben. Még kell némi áresés és megtöbbszöröződik a piaca.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
nagyúr
A nagy büdös helyzet, hogy a Pana világszerte ismert akkugyártó - így a fő csapás gondolom az lesz. Iszonyat pénz van Teslával közös projektben.
A TV-audio szinte már csak játékpénz. Mellesleg én is kicsit átgondoltam.... Pana hifi-kazimagnó-lemezjátszó-tv után soványabb lenne a készlet itthon is. Szerintem nagyon körmönfont volt a magyarázgatás, ez igencsak megnehezítette a lényeg megértését. Egyszerűen bevonták a főcsapásba, így nem mellékág. Valszeg jó pár emberrel meg osztállyal kevesebb lesz innetől. Esetleg jó pár reprezentatív irodával is kevesebb lesz.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
NandoXXL
senior tag
Pedig a magyarok hasonlóak mint a nyilatkozó úri ember a Panasonicnál, szemrebbenés nélkül hazudnak, és taposnak. Persze lesz Panasonic, mint egyéb márkák cimkézve gagyisztánból. Nokiát is szét verték, és még sorolhatnánk a racionalitást. De ne legyen ez a vége, elvégre szép emlékek fűznek a brandhez.
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
nagyúr
Ebben igazad van. Minden fiatal titán akar valamit elérni. Megújítás, reform, stb névvel zajlik mindez...
Majd ők megmutatják!
Sok esetben csak a visszatekntésben látszik, hogy a céget kinyírják.Mondjuk a Nokia nem volt jó példa, mert a "beépített ember" miatt nem volt reform, csak szabdalás. Plusz a nagy ablakos nem reagált jól a fejlesztésre. Nem vették komolyan magukat.
-
cami][us
senior tag
Van tőlük plazmám. A többiben középszer voltak, talán az akkuban még jók, de melyik japán cég nem az?
-
-
"Nokiát is szét verték"
Nem kellett szét verni. A vége felé drágán nyomták a buta telefonokat. Véletlenszerű, ám használhatatlan funkciókkal megspékelve. A mikor a vég már nyilvánvaló lett, beálltak a normális árra. Akkor vettem egyet magamnak emlékbe. Az okostelefonok piacán lehettek volna jók is.Miután kiderült, hogy saját rendszerrel mégsem fognak befutni, jó érzékkel választották ki a másik vesztest. De legalább jó pénzért tudták elpasszolni a Microsoftnak, a semmit.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Hát jól nézne ki ha csak úgy eltűnnének. Nekem is van pár cuccom tőlük, mi lenne, ha holnap egyiket se találnám.....
-
Crafter32
őstag
Panasonic megmaradt önálló cégnek vagy ez is Kínai lett? Régen minden jobb volt alapon, ma már nem nagyon tudom ki hová tartozik.
-
Polesz
addikt
válasz philoxenia #25 üzenetére
Mehetnél a rendőrségre hogy kiraboltak
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
-
-
nagyúr
válasz Hieronymus #30 üzenetére
Még szerencse hogy létezik a Technics.
-
Tetsuo
őstag
válasz Hieronymus #30 üzenetére
Oké, arra értettem én is. Nyilván a profi videózásban/tévézésben még megkerülhetetlen - egyelőre.
#31 A Technics sem igazán megy. A lehető legbénább módon jöttek vele vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Cassi
őstag
válasz Polarstar #28 üzenetére
Egy részvénytársaság csak részben lehet "japán" vagy "kínai". Ettől függetlenül a Pana valóban sokáig erősen fókuszált a hazai piacra, de ez szerintem nem tett jót nekik, a japán piac konzervatívabb a világátlagnál, ami bizonyos döntéseket rossz irányba terelhet.
A legutóbbi pénzügyi évben a Pana bevételének 46,6%-a jött a japán piacról, tehát a "külföldi" eladások azért már többségbe kerültek.
Az elmúlt év rosszul sikerült a legtöbb nagy elektronikai konszernnek, a Pana részvénye tavaly év elején 15,46 dollár volt, most éppen 8,97 dollár, ami komoly esés. Ilyenkor jön kiszámíthatóan a Nagy Átszervezés. De például a Sharp részvényárfolyama harmadára esett egy év alatt.
-
cami][us
senior tag
válasz Hieronymus #23 üzenetére
kiderült, hogy saját rendszerrel mégsem fognak befutni
Elop döntésén mult a maemo sorsa, nem azon, hogy mennyire volt életképes vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest