Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    Sikerült felvarázsolni a Windows-t :D

    Ami nem működik: Kamera, Hangszóró. Különben elég jól megy, 225%-os scalinggel simán használható külső monitor nélkül. Érintőkijelző működik, szenzorok is, bluetooth, wifi, mobilnet szintén. Alvó állapotban nem merül szinte semmit, de aktív használat közben azért eszi az akksit rendesen. Az sem segít hogy az évek alatt ~60%-ra esett az akksi kapacitásom.

    Főként azért csináltam meg, hogy erről a telefonról is tudjak flashelni a fő telefonomra (Poco F3), OTG kábellel össze lehet kötni és megy a fastboot és az adb is. Ott rontottam el, hogy csak 28 gigás partíciót csináltam Windowsnak, szóval alig maradt rajta hely, romokat nem tudok rá letölteni :D Úgyhogy majd újrakezdem az egész procedúrát azzal hogy Androidnak jelentősen kevesebb helyet adok.

    Link: [Renegade Project] . Csak a bátrabbaknak ajánlom, előtte legyen minden partícióról backup. Dualbootot nem sikerült még működésre bírnom, [elvileg így kell], de Orangefox recoveryben csináltam külön backupot az UEFI boot imageről meg az androidosról is, úgyhogy egyenlőre attól függően hogy melyik OS-be akarok bootolni visszaállítom a backupot.

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák