Új hozzászólás Aktív témák

  • Kasya

    nagyúr

    válasz Phülöp #14030 üzenetére

    Ez már off, de nem értem a "szoftveres bug" kifejezést akkor se. Igen, én is elolvastam az egészet, hiszen a hsz-aim (alighanem) 90% itt írtam.
    Én már a második ilyen telefont nyüstölöm...
    Az 1.1 és 1.2-ben bug nem volt, user error annál több. Illetve akadtak programok, amik összexarták a rendszert. Sok olyan volt, hogy valaki feltett valamit és nem restartolt, majd itt kötött ki. Egy bugról tudok, ami szintén az itt levők egy részénél jelentkezett csak, tehát pontosan nem tudni, hogy náluk is miért: a WiFi bekapcs. probléma. Az automata restartot nem mondom bugnak, mert ez is lehet memo telítődéstől kezdve bármi...
    Annán vagyok most, bug itt sincs. Én személy szerint sok mindent lassabnak érzek az 1,2-höz képest, de sokan pl. gyorsabbnak. Itt is a személyes használati dolgokban jelentkezik meg az, hogy kinek sikerült javítani az igényeihez képest. A "szofveres bug" itt az lenne, hogy a legújabb verzióju progikat kell feltenni rá, mert a régiek nem feltétlen tökéletesen kompatibilisek.
    Belle. Elképzelhető egy rakás bug halmaz, akár az iOS 5 beta x-ekben is. Ami nem hivatalos, azt itt én nem említeném.

    A trollkodásokban és a "nem olvasok 1.hsz-t" dolgokban igazad van. Minden esetre a szofveres bugra megnéznék egy androidos topicot is...ott bár végig nem olvastam mindet, de java részt csak cookingról tárgyalnak.

    Hardveres bugokról már beszélhetnénk. A korai egységeknél volt alaplap/memória probléma. A HDMI és mellette levő műanyag repedése ismert probléma ma is (ami pl. nekem 2ből egy készüléken jelentkezett). Volt lilás kijelző és "foltos kamera" is. Természetesen itt se vonatkoztathatunk el a "mindenkire", hiszen nem túl sok az ide beírók száma ahhoz képest, hány ember is használ ilyen készüléket.

Új hozzászólás Aktív témák